Pék kategória (P)

Díjazzuk a legjobb kézműves és ipari módon készült kenyereket

Category  P1:în România Az „Év Kenyere Romániában” trófeája mindig is egyike volt a GastroPan szakkiállítás keretein belül átadott legrangosabb díjainak. A versenyen romániai pékek százai mutatják be legújabb kenyereiket, melyek saját technológiával készültek, saját recept alapján. Az ipari és a kézműves módon készült kenyerek esélyegyenlősége érdekében a szervezők úgy döntöttek, hogy 2017-ben is külön versenyszámban díjazzák a kenyereket:

P1A Kategória: A 2017-es Év Kenyere, amelyet ipari módon készült Romániában
Ebbe a versenykategóriába olyan ipari pékségeket képviselő versenyzők jelentkezhetnek, akik naponta minimum 300 kg kenyeret állítanak elő.

P1B Kategória: A 2017-es Év Kenyere, amely kézműves módon készült Romániában
Ebbe a versenykategóriába olyan kézműves pékségeket képviselő versenyzők jelentkezhetnek, akik naponta maximum 100 kg kenyeret állítanak elő.
Sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari egységek beszállítói támogathatják a versenyeket a nyerteseknek falajánlott jutalmakkal. Kattintson ide a TÁMOGATÁSI LEHETŐSÉGGEL járó előnyökért!

Művészet és kreativitás…kenyértésztából

Categoria P2: Creaţie Artistică din Aluat de Panificaţiea

A verseny egyik leglátványosabb eleme a művészi alkotások kategóriája, amelyben a versenyző pékek művészi oldalukat csillogtathatják meg olyan kenyértésztából készült alkotásokkal, amelyek érdekes történeteket jelenítenek meg.

P2 Kategória: Művészi Alkotás Kenyértésztából

Tematika: Őszi falusi élet

Sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari egységek beszállítói támogathatják a versenyeket a nyerteseknek falajánlott jutalmakkal.

Kattintson ide
a TÁMOGATÁSI LEHETŐSÉGGEL járó előnyökért!

A legjobb reggelire szánt péksüteményeket is díjazzuk

Categoria P3: Produse de Patiserie

A versenyző pékek a péksütemények kategóriájában is megmutathatják szaktudásukat, olyan sós péksüteményekkel kell nevezniük, amelyeket reggelire fogyasztanak. A termékek bérmilyen fajta tésztából készithetőek.

P3 Kategória: Péksütemények
Tematika: Reggelire szánt sós péksütemények

Sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari egységek beszállítói támogathatják a versenyeket a nyerteseknek falajánlott jutalmakkal.

Kattintson ide a TÁMOGATÁSI LEHETŐSÉGGEL járó előnyökért!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…