Gyors ütemben történnek a 2018-as GastroPan kiállítás foglalásai

Még fél év választ el a X. GastroPan kiállítás kapuinak megnyitásától, ám az előkészületek már javában folynak nem csak a szervezők körében, hanem a kiállító cégeknél is. Olyan gyors ütemben történnek a 2018-as kiállítás foglalásai, ami még a szervezőket is meglepi. Így tehát 2018. április 19-22 között a kiállítás Romániából és a világ minden részéről várja az érdekelt vendégeket, hogy a kiállító standok között újra találkozhasson a kereslet a kínálattal.

 

A 8000 m2 teljes kiállítási területből 5000 m2 már foglalt
A 2017-ben kiállítók növekedett érdeklődését, valamint az előző kiállítást meglátogató külföldi cégektől érkezett felkéréseket figyelembe véve a szervezők úgy döntöttek, hogy egy nagyobb kiállítási területet, valamint egy nappal hosszabb kiállítási programot biztosítanak a kiállítóknak. A kiállítási terület nagysága eléri a 8000 ㎡-t, négy kiállító terem és egy új GastroPan versenyterem alkotja. E cikk megírásának pillanatában a standok foglalási aránya meghaladja a 60%-ot, de még sok cég kérése és részvételi szándéka ajánlási folyamatban van.


 GASTROPAN 2018
X. nemzetközi sütő- és pékipari, cukrászati, csokoládé-, száraztészta-, fagylalt-, kávékészítési, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldásokat és technológiákat bemutató szakmai kiállítás.

2018. április 19-22 | Marosvásárhely |Complex Expo Imperial Inn | Gh. Doja utca 231 szám

Szervező:: Boro-Info | +4 0266-219.392 | +4 0733-313.043
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.gastropan.ro


 

Több új külföldi kiállító
Észrevehető, hogy egyre több új céget érdekel a 2018-as GastroPan kiállításon való részvétel. Vannak köztük forgalmazók és technológiai megoldásokat gyártók Romániából és külföldről - Görögorszából, Németországból, Bulgáriából, Olaszországból, Lengyelországból, Szerbiából, Amerikai Egyesült Államokból stb.. Ez a látogatók számára új kereskedelmi lehetőségeket jelent, valamint találkozást új cégekkel, know-how-kal és szakemberekkel, míg a kiállítóknak és a szervezőknek ez a kiállítás országos és nemzetközi szinten történő promoválásának hatékonyságát bizonyítja.

 

GP chart hu

 

Új terem a GastroPan Versenyek számára
A GastroPan versenyek, melyek a kiállításhoz kapcsolódnak és a kiállítás keretében zajlanak, új versenytermet kapnak a kiállítás során. Egy különálló, az idei évben átfogóan modernizált, csak ezt az eseményt szolgáló terem várja a versenyzőket a kiállító központ első emeletén. A pékek, cukrászok és szakácsok érdeklődése napról napra nő, ezért a szervezők bejelentették, hogy a következő lapszámban közzéteszik az új tematikákat, hogy a szakembereknek kellő idő álljon a rendelkezésére alaposan felkészülni a következő versenyekre.

 

Bővebb információ a kiállításon való részvételel kapcsolatosan az alábbi telefonszámon +4 0733-313.043 vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető

 

 

 

 

 

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…