Kiegészítő reklámszolgáltatások a GastroPan kiállításon

A 7.000 négyzetméteres kiállítási felület maximális kihasználása érdekében a szervezők kiegészítő népszerűsítési szolgáltatásokat ajánlanak azon beszállító cégeknek, amelyek már nem kaptak standot, de szeretnék termékeiket és szolgáltatásaikat bemutatni a pék-, cukrász- és vendéglátóipar legfontosabb eseményén.

Jelenlét a Business Point zónában, egy Roll-Up banner felállítása és a GastroPan Versenyeinek támogatása – a legfőbb népszerűsítési lehetőségek, melyeket a szervezők azon beszállító cégeknek ajánlanak, amelyek már nem kaptak standot a GastroPan nemzetközi szakmai kiállításra.

 

Egy zóna, amely lehetőséget ad a beszállító cégeknek arra, hogy jelen legyenek a GastroPan 2018 szakmai kiállításon stand nélküli kiállítóként. Ezek a cégek kapnak egy asztalt, két széket és felállíthatnak egy Roll-Up bannert is. A szervezők jelezni fogják a Busines Point felé vezető utat, így a látogatók könnyedén eljuthatnak oda.

EGP 17 roll up banner 650x200 hu

Egy márka, termék vagy szolgáltatás népszerűsítésének egyik leghatékonyabb módja, a kiállítás teljes időtartamára biztosít jól látható reklámozási lehetőséget. A beszállító cég képviseletének nem kell jelen lennie, de opcionálisan szervezhetnek szórólap-osztogatást is a felállított Roll-Up mellett.

EGP 17 concurs banner 650x200 hu

A GastroPan versenyeinek szponzoraként a beszállító cégek népszerűsíthetik termékeiket és szolgáltatásaikat a versenyek nyertesei számára felajánlott díjakkal, amelyek lehetnek termékcsomagok vagy különböző pénzösszegek. A szponzorok nevét és az általuk felajánlott díjat a kiállítás alatt a hangosbeszélőn kihirdetik, és a támogatói csomagtól függően a cégek extra reklámszolgáltatásokban részesülnek.

A fenti kiegészítő reklámszolgáltatásokkal kapcsolatos további információkért kérjük forduljon a GastroPan 2018 szervezőihez, hívja a +4 0266-219.392-es telefonszámot vagy írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…