Elhalasztják a GastroPan kiállítást, az új időpontot 2021 első felében jelentik be

Figyelembe véve a kiállítás célját illetve a világjárvány által okozott helyzet tartósságát és alakulását, valamint a rendezvények szervezésére és lebonyolítására vonatkozó hatályos jogi korlátozásokat és tilalmakat, továbbá a résztvevők, a kiállítók és a látogatók egészségének védelmét szem előtt tartva, az a döntés született, hogy a GastroPan kiállítás sikeres megszervezésének érdekében a legjobb megoldás, ha elhalasztják a 12. GastroPan kiállítást, amelyet tavaly 2021. március 11-13 közötti időszakra halasztottak. A kiállítás új időpontját hamarosan bejelentik.

 

A következő GastroPan kiállítás megtartja a hatékony B2B esemény jellegét

A GastroPan kiállítás szervezőinek célja mindig is egy olyan hatékony B2B platform létrehozása volt, amely új üzleti lehetőségeket kínál a pékipari, cukrászati, fagylalt- és malomipari illetve a vendéglátóipari vállalkozások fejlődésének támogatására. Ezért a szervezők mindig is prioritásnak tekintették és továbbra is annak tekintik, hogy sokféle terméket és technológiát, romániai és nemzetközi márkákat hozzanak a kiállítás látogatói számára, és mindent megtegyenek azért, hogy a GastroPan egészségügyi szempontból biztonságos esemény legyen, ugyanakkor a kiállítók és a látogatók üzleti érdekeinek szempontjából hatékony is maradjon.

A szervezők köszönetet mondanak minden kiállítónak, látogatónak és partnernek az eddigi együttműködés során tanúsított megértésüket és bizalmukat.

 

A GastroPan megoldásokat kínál a világjárványt követő új korszakra

A következő GastroPan kiállítás új perspektívákat és megoldásokat fog kínálni a pékipari, cukrászati, fagylalt- és malomipari illetve a vendéglátóipari vállalkozások újraindítására és jövőjére. Akárcsak mindenki, az üzleti szféra is fokozatosan alkalmazkodik az „új normalitáshoz” a koronavírus okozta világjárvány miatt kialakult gazdasági válság bekövetkeztét követően. Ez egy olyan válság, amely súlyosan érinti a GastroPan által megcélzott iparágakat. Bármennyire is riasztó a helyzet, ez az időszak egyben lehetőség a vállalkozás jövőjének alakítására is. És talán most van a legalkalmasabb idő befektetni olyan új üzleti ötletekbe, amelyek az új típusú fogyasztók megváltozott, új igényeit szolgálják.

A következő GastroPan, amelyet a járványügyi helyzetet figyelembe véve a legszigorúbb biztonsági előírások betartásával szerveznek meg, olyan innovatív üzleti megoldásokra összpontosít, amelyek nemcsak az üzleti vállalkozások válságból való kijutásához járulnak hozzá, hanem a termékek és szolgáltatások versenyképességének és minőségének növeléséhez is. A művészet és a technológia, a tehetség és a szenvedély, az iparágak beszállítói és üzemeltetői ismét találkoznak a 12. GastroPan kiállításon, 2021-ben.

 

Hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk…

A kiállítás kezdetéig a GastroPan hangulata feleleveníthető a honlapon levő képek megtekintésével. Az eseményhez kapcsolódó legfrissebb hírek, a korábbi kiállítások további fotó- és videóanyagai, valamint a kiállításon bemutatott megoldások és technológiák, a szervezett versenyek és bemutatók megtekinthetőek a www.gastropan.ro webhelyen vagy a kiállítás facebook oldalán. A helyzet alakulásáról szóló híreket időben közöljük a kiállítás hivatalos oldalán, a www.gastropan.ro honlapon, valamint a szervezők médiacsatornáin (Brutarul-Cofetarul és Gastromedia magazinokban, hírlevélben, e-mailben stb.).

További információkért kérjük, keresse a szervezőket: 0733 313 043, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Friss hírek

Újra megszervezésre került Romániában Délkelet-Európa legnagyobb szakmai kiállítása, a GastroPan, ahol a nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari szakemberek, vállalkozók ...
A GastroPan szakmai kiállítás, amely a legjelentősebb közép és dél-kelet európai esemény a pék- és sütőipar, cukrászat és vendéglátóipari szegmensben, idén is minden megoldást és innovatív ...
A GastroPan 12-dik kiadása szeptember 21-23 között fog megrendezésre kerülni, az Aradi kiállító központban. A GastroPan kiállítás a legjelentősebb országos és kelet-európai rendezvény ezen a ...