A GastroPan nemzetközi kiállítás megoldásokat kínál a járvány utáni fellendüléshez - Arad, 2021. szeptember 21-23

A koronavírus járvány okozta negatív hatások ellenére, a szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rendezvény továbbra is kiváló minőségű inspirációs forrásként szolgáljon mindazok számára, akik a HoReCa, cukrászat vagy pékipari szektorban szeretnék vállalkozásukat elindítani, fejleszteni vagy akár újraindítani. 2021. szeptember 21-23 között, a romániai Expo Arad kiállító központ a közélelmezésben, cukrászatban, pékiparban és HoReCa szektorban aktív, romániai és nemzetközi szakemberek, vállalkozók, beszállítók találkozásának ad helyszínt és teret.

A GastroPan kiállítás 12 évig sikeresen tömörítette a szektor legfontosabb szereplőit valamint az innovatív csúcstechnológiák legjavát, ezáltal valódi katalizátorként működött, minden érdekelt fél számára elérhetővé téve az információt és a lehetőségeket egyaránt.

A szervezés a legszigorúbb járványügyi megelőzési és biztonsági intézkedések mellett zajlik. Idén a fő a hangsúlyt az innovatív üzleti megoldások megtalálása és ismertetése kapja, amelyek nemcsak arra alkalmasak, hogy a krízishelyzetből kiragadják a vállalkozásokat, hanem hogy a termékek és szolgáltatások minőségét és piaci értékét szignifikáns mértékben növeljék.

A GastroPan nemzetközi kiállítás megoldásokat kínál a járvány utáni fellendüléshez

A GastroPan kiállítás következő kiadása új perspektívákat és megoldásokat helyez kilátásba a HoReCa, cukrászat és pékipari szegmensek számára. Úgy a társadalmi struktúrák, mint a gazdasági közeg lassan elkezdett hozzáidomulni a kényszerítő körülmények hatására létrejött “új normalitáshoz” melyet a koronavírus járvány által generált gazdasági krízishelyzet határoz meg. A gazdasági krízis által jelentős mértékben érintett felei közé sorolhatjuk azokat a tevékenységi területeket, melyek pont a GastroPan elsődleges célközönségét képezik. Minden tényezőt és kontextust figyelembe véve viszont, bármennyire is kritikusnak tűnik az aktuális helyzet, ez ugyanakkor egy lehetőséget is magában hordoz, ami a vállalkozások jövőbeli átformálását illeti, és a stratégiai, átgondolt tervezés teljesen új, felfele ívelő irányvonalat szabhat bármely érintett vállalkozás számára. Talán most van a legalkalmasabb az idő arra, hogy innovatív ötletekbe és megoldásokba fektetve a megváltozott igényekkel jellemezhető, új piaci szegmens fogyasztói oldalának elvárásait megismerve ezt minél magasabb minőségben kiszolgálják, ily módon bebiztosítva a szolgáltatás vagy a termék reális piaci értéket és az irányába növekvő keresletet.

Fedezze fel biztonságban a GastroPan kiállításon bemutatott megoldásokat

Szervezői minőségben maximálisan felkészültek vagyunk bármelyik, a hatóságok által előírt és javasolt biztonsági protokoll és intézkedés teljeskörű betartására, ami a résztvevők teljes biztonságát garantálja. A szociális távolságtartás, a fertőtlenítő pontok kihelyezése és működtetése, a látogatók folytonos nyomon követése, szűrése és korlátozása olyan hatékony és bizonyítottan bevált intézkedések, amelyek természetesen alkalmazva lesznek, pontosan úgy ahogyan azt a kiállításokra és rendezvényekre vonatkozó hatósági előírások meghatározzák majd amikor sor kerül a rendezvényre.

A legmagasabb hatékonysági fokkal rendelkező esemény a szektorban

Az évek során a GastroPan a leghatékonyabb üzleti platformmá vált ebben a szegmensben, ahol a beszállítók és a gyártók is hatékonyan képesek prezentálni termékeiket a célközönség számára, és ahol lehetőség adódik a piacon fellelhető termékek, alapanyagok, gépek, felszerelések, technológiák összehasonlítására. A kiállításon való részvétel kulcsfontosságú lehet a döntésnél mindazok számára, akik gépek, berendezések vagy akár alapanyagok beszerzését tervezik. A reálisan elérhető termékek, szolgáltatások és lehetőségek feltérképzése és megismerése, hatalmas lépéselőnyt jelenthet a minél

Előnyök mind a kiállítók, mind a látogatók számára

A GastroPan kiállításon való részvétel egy megtérülő befektetés a kereslet-kínálat egyenlet minden komponense számára: a kínálati oldal képviselői minőségi teret kapnak arra, hogy szolgáltatásukat vagy terméküket alaposan, részletesen bemutathassák egy magas színvonalú fórumon, a kereslet képviselői esetében pedig a rengeteg új információ és kapcsolati tőke mellett, minden feltétel adott, ami a lehető legoptimális döntés meghozatalát szorgalmazza.

Kik a GastroPan látogatói és mi az oka hogy a szakemberek minden évben visszatérnek a GastroPan kiállítást látogatni?

A látogatók köre elsősorban szakemberekből, vezetőkből és vállalkozókból tevődik össze, akik a tágabb értelemben meghatározott cukrász- és pékipar változatos szegmenseiből kerülnek ki, úgy a termelői, mint a beszállítói státust képviselve (kézműves és ipari pékségek, cukrászdák, közélelmezési egységek, csokoládé- és édességgyárak, hotelek, kávézók, bisztrók és bárok). A látogatók többsége jól meghatározott céllal szánja rá idejét a kiálltásra, hiszen konkrét megoldásokat, szolgáltatásokat vagy termékeket keresnek, amelyek által vállalkozásukat hatékonyabbá, sikeresebbé tehetik. A kiállítás tökéletes lehetőséget teremt arra, hogy a piacon fellelhető kínálatot a lehető legalaposabb módon teszteljék, tanulmányozzák, megismerjék és az összes felmerülő kérdésre, ott helyben választ kapjanak a szakértőktől.

Kik a GastroPan kiállítói és mi az oka annak, hogy évről évre visszatérnek?

A GastroPan kiállítói közt egyaránt találunk belföldi és külföldi beszállítókat, akik alapanyagokat és berendezéseket, felszereléseket gyártanak, termelőket és szakembereket. A 12-dik kiadásra több mint 100 kiállító jelezte részvételi szándékát. Gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy a teljes HoReCa, cukrászati, pék- és sütőipari, közélelmezési, szállodaipari szektor számára releváns gyártói-termelői iparág és beszállítói szféra képviseltetni fogja magát. Nyilvánvalóan a legnyomósabb ok, amiért évről évre visszatérnek kiállítóinak, az az, hogy a kiállításhoz fűzött elvárásaik, számításaik teljesülnek és az erre szánt anyagi és humán erőforrás egy jól megtérülő befektetést jelent számukra. Nagyon jelentős tényező továbbá a branding-networking tevékenységre gyakorolt hatványozottan erőteljes pozitív hatás, amit egy ilyen jellegű fórum potenciálisan és reálisan is megteremt. A kiállítóink visszajelzései egyértelműen alátámasztják és maximálisan megerősítik ezt a hipotézist.

Ha Ön a cukrász-, pék-, sütő- vagy vendéglátóipar bármelyik szegmense számára kínál szolgáltatásokat, termékeket vagy megolásokat és szeretne standot foglalni a GastroPan nezetközi kiállításra, kérjük hívjon minket a +40733-313.043 számon, vagy írjon a következő e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A pékek, cukrászok és szakácsok megmutathatják tehetségüket a GastroPan 2021 versenyein

A GastroPan versenyei 3 fő kategóriára oszlanak: PÉK-PÉKSÜTEMÉNY, CUKRÁSZ és GASZTRONÓMIAI. A szakmai zsűri döntése alapján fogják a versenyen résztvevők megszerezni a 2021 Év Kenyere (kézműves és ipari alkategóriák), és a 2021 Év Tortája trófeákat.

CUKRÁSZ │ 2021. szeptember 21.

Az Év Tortája kategóriában a feladat, hogy olyan gyümölcsös tortákat alkossanak a résztvevők melyekhez őshonos gyümölcsöket kell használniuk. A trófea elnyeréséhez minden kreativitásra, eredetiségre és szakételemre szüksége lesz a versenyzőknek, a torták ízvilágát és a látványt tökéletes harmóniába kell hozniuk egymással. A cukorpasztából készített művészi alkotás kategória a tortadíszítők számára ad lehetőséget, hogy rátermettségüket, tehetségüket bizonyítsák, a tematika: a világ csodái (az UNESCO védnöksége alá helyezett modern világ csodáit is beleértve).

PÉK-PÉKSÜTEMÉNY │ 2021. szeptember 22. │Az Év Kenyere versenyszámban a kézműves és az ipari pékségek is teret kapnak. Kézműves kategóriában a feladat olyan termékek készítése, melyek reggelinek-tízórainak alkalmasak, és a jelenlegi táplálkozástudományi irányzatoknak megfelelőek. Ugyanebben a kategóriában, a legjobb gluténmentes péksütemények elkészítésében is versenyezhetnek a résztvevők.

GASZTRONÓMIAI │ 2021. szeptember 23. │ A séfek is versenybe szállhatnak, egyéni valamint csapatversenyben is. A csapatok maximum 4 szakácsból állhatnak, egy csapatvezető kijelölésével.

A GastroPan versenyek teljes szabályzatát valamint a beiratkozáshoz szükséges jelentkezési lapot megtalálják a www.gastopan.ro oldalon. Bővebb információkért hívhat minket a +40732-575556 számon, whatsappon vagy e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A cégek szponzorizálhatják a GastroPan 2021 versenyeket

Az cukrász-, pék- valamint vendéglátóipar beszállítói (alapanyagok, berendezések, felszerelések, eszközök és szolgáltatások) szponzorálhatják a GastroPan versenyeket, különféle díjakat ajánlhatnak fel, így remek lehetőséget kapnak a promoválásra, a versenyzők, látogatók, zsűritagok valamint kiállítók körében. A szponzorcsomagokkal, valamint a kiegészítő szolgáltatásokkal kapcsolatos infókért hívjon minket a +40733-313042 számon vagy írjon a következő e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A 2020-as belépő talonok érvényesek lesznek a 2021 szeptemberi kiadáson

A GastroPan kiállítás 2021. szeptember 21-23 között várja látogatóit, 10:00 - 18:00 óra között. A belépés meghívóval vagy belépő talonnal történik, amely ingyenesen elérhető a www.gastropan.ro weboldalon. A GastroPan 2020-ra kiadott meghívok és belépő talonok érvényesek maradnak!

A GastroPan kiállítással kapcsolatos infókért hívja a +40733-313043 számot vagy írjon a következő e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Olvassák a Brutarul-Cofetarul és Gastromedia újságokat, hogy minden újdonságról értesülhessenek az eseménnyel kapcsolatban, látogassák meg honlapunkat: www.gastropan.ro és kövessenek minket Facebook oldalunkon!

Friss hírek

Kedden, április 5-én, Románia legtehetségesebb szakácsai versenyeztek a 13. GastroPan kiállítás keretein belül szervezett gasztronómiai versenyeken. Díjazták a legesztétikusabb, és legelegánsabb ...
A GastroPan kiállítás Románia legjelentősebb pékipari, cukrászati, fagylaltipari és vendéglátóipari szakmai kiállítása. A kiállítás második napján, hétfőn, április 4-én a standokon kiállított ...
Az idei GastroPan sütőipari, cukrászati, fagylaltipari és vendéglátóipari szakmai kiállítás vasárnap, április 3-án kezdődött. A kiállítás első napján a GastroPan Versenyek cukrász kategóriájának ...