A GastroPan kiállítás 2022. április 3-5 között várja önöket

Örömmel értesítjük, hogy a GastroPan kiállítás 2022-ben is megrendezésre kerül, április 3-5 között!

A GastroPan a legfontosabb hazai és nemzetközi téren is elismert szakmai kiálltás, ahol felsorakoznak a pékségekben használandó berendezések, nyersanyagok, megoldások és technológiák, de nem maradhat el a cukrász-, fagylalt-, csokoládé-, kávé- és vendéglátóipar sem.

 

Tavasz – az időszak, amikor a fagylaltipari újdonságokat keressük

 Az év kezdete az a periódus, amikor kirajzolódnak az adott évet meghatározó trendek, tendenciák, különösen a fagylaltipar területén. A GastroPan szervezői kiemelt hangsúlyt fektetnek erre, pontosan azért, mert a kis- és közepes pék- és cukrászipari termelők körében egyre inkább keresettebbek a fagylalthoz köthető praktikák, a vállalkozók pedig saját üzleteik profitjának növelése érdekében fagylaltot is kínálnak. Ebből kifolyólag a kiállítás időpontja úgy lett meghatározva, hogy az ideális legyen a fagylaltiparban aktuális elkészítési és felszolgálási technológiák, illetve a leghatékonyabb berendezések, termékbemutató pultok és legújabb hozzávalók bemutatására, azaz április 3-5.

 

 

A GastroPan kiállítóinak tevékenységi területei

 A termékek és szolgáltatások kínálata, amelyekkel a kiállítók a GastroPan látogatóit várják, a legfrissebb innovációkat és fortélyokat tartalmazza ügyfeleik számára.

 

  • Fagylaltipar: kézműves és ipari fagylalt gyártásához szükséges megoldások; adalékanyagok, ízesítők, színezékek, öntetek, variegato és egyéb alapanyagok fagylaltkészítéshez; informatikai megoldások a fagylaltipar számára; ipari tisztítás és higiéniai megoldások; vitrinek stb.
  • Pék-, sütő-, és malomipar: gépek, bútorzat és berendezések pékségek számára; teljes gyártósorok pékségek számára; professzionális kemencék és technológiák; szatyrok, dobozok, csomagolópapírok, ajándékok, papír-, és kartoncsomagolóanyagok az élelmiszeripar számára; hozzávalók; szoftveres és hardveres technikák pékségek és cukrászdák számára; termékbemutató pultok; haszonjárművek; tisztítási és higiéniai anyagok; belsőépítészet; tálcák, formák és egyéb eszközök stb.
  • Cukrászat: bútorok, gépek, berendezések, eszközök és tartozékok cukrászdáknak; alapanyagok széles skálája, aromák, premixek, töltelékek, bevonók, marcipán stb.; professzionális csomagoló technológiák, anyagok és kellékek; informatikai megoldások cukrászdáknak; alapanyagok és eszközök tortadíszítéshez stb.
  • Vendéglátóipar: bútorok, textilek és különböző berendezések vendéglátóipar számára; professzionális hűtők, hűtőkamrák; fagyasztók, sokkoló fagyasztók; professzionális elszívók; a világ teakülönlegességei; innovatív informatikai megoldások szállodák, éttermek, gyors éttermek, bárok, pubok és más vendéglátóipari egységek számára; fagyasztott termékek, gourmet termékek; textilek; villamos energia, földgáz stb.
  • Kávéipar: kávéfőző berendezések; különleges és ritka kávék; egyedülálló megoldások kávégépek számára; alapanyagok és kiegészítők stb.

 


Mit értékelnek a legjobban a GastroPan kiállítói és látogatói?

A GastroPan kiállítás egyik kiemelkedő erőssége, hogy csakis az iparban dolgozó szakemberek vesznek részt, arra késztetve számos hazai és külföldi világhírű beszállítót, hogy kiállítóként vegyen részt a rendezvényen. A kiállítók nagyra értékelik a rendezvény professzionális, zártkörű, B2B típusú jellegét.

 

Hamarosan újabb információkkal jelentkezünk

A kiállítás kezdetéig javasoljuk, hogy vizuálisan is élje át a GastroPan hangulatát képgalériánkkal. Az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb híreket, a korábbi kiadások további fotó- és videóanyagait, valamint a kiállított megoldásokat és technológiákat, információkat a szervezett versenyekről és bemutatókról megtekintheti a www.gastropan.ro oldalon, vagy kövessen minket a Facebookon.

Az újdonságokat valós időben közöljük a kiállítás hivatalos oldalán – www.gastropan.ro – valamint a szervező médiacsatornáin (Brutarul-Cofetarul, Gastromedia magazinok weboldalain, hírlevél formájában, stb.) keresztül.

 

További információkért lépjen velünk kapcsolatba: 0733 313 413, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

IMG1648
IMG1653
IMG1729
IMG1735
IMG1736
IMG1740
IMG1742
IMG1747
IMG1749
IMG1752

Friss hírek

Kedden, április 5-én, Románia legtehetségesebb szakácsai versenyeztek a 13. GastroPan kiállítás keretein belül szervezett gasztronómiai versenyeken. Díjazták a legesztétikusabb, és legelegánsabb ...
A GastroPan kiállítás Románia legjelentősebb pékipari, cukrászati, fagylaltipari és vendéglátóipari szakmai kiállítása. A kiállítás második napján, hétfőn, április 4-én a standokon kiállított ...
Az idei GastroPan sütőipari, cukrászati, fagylaltipari és vendéglátóipari szakmai kiállítás vasárnap, április 3-án kezdődött. A kiállítás első napján a GastroPan Versenyek cukrász kategóriájának ...