A következő GastroPan kiállítás dátuma és helyszíne: 2022. április 3-5, Brassó, Románia

Újra megszervezésre kerül Románia legnagyobb szakmai kiállítása, a GastroPan, ahol a nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari szakemberek, vállalkozók találkoznak. Ezúttal a rendezvénynek Brassó városa ad otthont, 2022. április 3 és 5 között. Ez Románia legnagyobb olyan B2B típusú kiállítása, amelyre számos beszállító érkezik a világ minden részéről, hogy találkozzon a fenti iparágakban dolgozó romániai szakemberekkel, termelőkkel. A kiállítási standok egyéni programja mellett, a rendezvény három napja alatt zajlanak a már jól ismert GastroPan Versenyek, ahol megválasztják az Év Kézműves és Ipari Kenyerét és az Év Tortáját.

Immár hagyomány, hogy a sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari újdonságokat a GastroPan kiállításon dobják piacra, a szakmai jellegű esemény ugyanis az a hely, ahol az ipar meghatározó trendjei körvonalazódnak, ahol a gyártók és szakemberek bemutatják a legújabb technológiákat, és ahol az ipar üzemeltetői személyesen találkozhatnak gépek és felszerelések, alapanyagok, eszközök, csomagolási megoldások, szoftverek és más technológiák legfontosabb viszonteladóival, beszállítóival, gyártóival.

GastroPan 2022 – az év sütőipari, cukrászati, fagylaltipari és vendéglátóipari eseménye

A GastroPan kiállításon látványos élő bemutatók, utolsó generációs megoldások és technológiák, nemzetközi irányzatok és egyedi ajánlatok várják a látogatókat a sütőipari, cukrászati, vendéglátóipari, gasztronómiai, száraztésztagyártói, malomipari, kávé-, fagylalt- vagy csokoládékészítési beszállítók jóvoltából.

A 13. GastroPan kiállításnak Brassó ad otthont

A 2022-es GastroPan kiállítás Brassóban lesz, a Lux Divina központban. Az, hogy Brassó az ország központi részén helyezkedik el, a helyszín logisztikai szempontból könnyen megközelíthető és nagy parkoló áll rendelkezésre, illetve az, hogy számos szálláslehetőség van, akár éppen a kiállításnak otthont adó rendezvényközpontban is, a legfőbb indokok, melyek fontos szempontok voltak annak a döntésnek a meghozatalában, hogy a kiállítást ebben a városban szervezzék meg. A legszámottevőbb érv azonban az volt, hogy a kiállítók, szakirányú felszerelések, alapanyagok, megoldások és technológiák romániai és külföldi beszállítói, azt kérték, hogy a kiállítást az ország közepén szervezzék.

Hogyan foglalhat standot a 2022-es GastroPan kiállításra?                           

A részvételi szándékát közölheti a szervezőkkel e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve további információkról érdeklődhet telefonon a +40733-313.043-as számon.

Az esemény további részleteiért és a korábbi kiállítások fotóinak megtekintéséért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.gastropan.ro

Amennyiben szakirányú szolgáltatások és technológiák forgalmazója és szeretne kiállítóként részt venni, standot foglalni a 2022-es Nemzetközi GastroPan Kiállításra kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel telefonon vagy e-mailen: 

+40733-313.043, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Friss hírek

Kedden, április 5-én, Románia legtehetségesebb szakácsai versenyeztek a 13. GastroPan kiállítás keretein belül szervezett gasztronómiai versenyeken. Díjazták a legesztétikusabb, és legelegánsabb ...
A GastroPan kiállítás Románia legjelentősebb pékipari, cukrászati, fagylaltipari és vendéglátóipari szakmai kiállítása. A kiállítás második napján, hétfőn, április 4-én a standokon kiállított ...
Az idei GastroPan sütőipari, cukrászati, fagylaltipari és vendéglátóipari szakmai kiállítás vasárnap, április 3-án kezdődött. A kiállítás első napján a GastroPan Versenyek cukrász kategóriájának ...