A GastroPan kiállítás következő kiadása 2023 március 17-19 között kerül megrendezésre, Romániában, Brassóban

A GastroPan kiállítás következő kiadása 2023 március 17-19 között kerül megrendezésre, Romániában, Brassóban

A GastroPan nemzetközi kiállítás 14-dik kiadása 2023 március 17-19 között kerül megrendezésre Romániában, Brassóban, a Lux Divina kiállítóközpontban, és 3 kiállítóteremben fog zajlani: Dacia, Lux Divina és Parc. A szervezők már az utolsó részletek kidolgozásának munkafázisában tartanak, tehát minden feltétel adott a beszállítoknak hogy felvegyék a kapcsolatot velünk ha szeretnének résztvenni a kiállítás 14-dik kiadásán, 2023 tavaszán.

Az előkészületek már javában zajlanak a következő GastroPan kiállításra, a fő stratégiai célkitűzés a profizmus színvonalának növelése a pék-, cukrász-, fagylalt- és vendéglátóipari szegmensekben. Ennek érdekében több gyakorlati módszert fognak alkalmazni a szervezők, belföldi és nemzetközi piacvezető vállalatokat bevonva és bemutatva, nemzetközi trendeket, hatékony praktikákat téve elérhetővé a célközönség számára és minden érdekelt fél részére, aki ezekben a szektorokban dolgozik valamilyen formában: gyártó, forgalmazó, fogyasztó.

Az esemény a legjelentősebb gyártókat, forgalmazókat, szolgáltatókat tömöríti egybe, akik a vendéglátó-, pék-,  cukrász-, fagylalt- és sütőipart szolgálják ki. A kiállítás legnagyobb előnye hogy a keresletet és a kínálatot egy térbe helyezi, a szolgáltatóknak-beszállítóknak és klienseiknek egy olyan közeget teremt amely lehetővé teszi a komplex ismertetést és bemutatást, legyen szó akár termékről, akár technológiáról.

GastroPan adatok

Kik a látogatók, és miért látogatnak el a szakemberek évről-évre a GastroPan kiállításra?

A kiállítás szervezőinek szakmai tapasztalata lehetővé teszi a látogatók célirányos szelekcióját. A szelekciós kritériumok olyan módon vannak kialakítva, hogy a látogatók szinte kiárólag csak az érintett iparágak szakemberei és képviselői köréből kerülnek ki. Ez az egyik legnagyobb előny amit a GasroPan kínál, hogy a látogatók a szakmabeliek köréből kerülnek ki, akik konkrétan meghatározott céllal látogatnak el ide.

A meghívok kiküldése során kiemelt figyelmet kapnak azoknak a vállalkozásoknak a képviselői akik nagy eséllyel a kiállítók későbbi klientúráját fogják képezni, és akik pontosan tudják hogy milyen megoldásokat keresnek vállalkozásuk számára, ugyanakkor a piac karakterisztikáit is nagyon jól ismerik.

Mindezek tökéletes feltételeket teremtenek arra, hogy a kiállítók a rendelkezésére álló 3 napot maximális hatékonysággal tudják felhasználni, szakszerűen bemutathassák terméküket-szolgáltatásukat és mindezt élőben, magasszintű profizmus mellett. Röviden összefoglalva megállapítható, hogy a GastroPan kiállítás során, a beszállítói szféra szakemberei lépnek kapcsolatba a potenciális klienskört képviselő szakemberekkel. A látogatók célirányosan vannak jelen a kiállításon, gyakorlati megoldásokat, innovatív módszereket és technológiákat keresnek, a GastroPan pedig tökéletes alkalmat teremt számukra hogy mindezeket élőben kipróbálhassák, tesztelhessék, láthassák mi hogyan működik, valamint népszerű és nemzetközi szinten is elismert szakemberek által prezentált gyakorlati bemutatókon vehessenek részt.

Kik a kiállítók és mi az oka annak hogy ezek a cégek évről-évre visszatérnek a GastroPan kiállításra?

Azok a bel- és külföldi beszállítói piaci szereplők, akik felismerték már a GastroPan által képviselt potenciált, időben standot foglalnak a kiállításra. Mivel már rögtön a 2022-es kiadás végén számos kiállító jelezte ismételt részvételi szándékát, és a kiállítók által igényelt felület is jeletősen nagyobb mint az előző évben, így a 2023-as kiadás 3 teremben fog helyet kapni a legutóbbi 2 helyett. Mindezek egyértelműen alátámasszak az előző kiadás sikerét, és azt hogy a kiállításon való résztvételre fordított költség mennyire hasznosnak bizonyult.

Minden kétséget kizáróan, az ismételt részvételi szándék az üzleti célok és elvárasok megvalósulásának egyenes következményeként jött létre. Az népszerűségi index növekedése és a networking hálózat fejlődése a két leggyakrabban említett feedback-tényező a kiállítók részéről, hiszen a GastroPan remek fórumot és lehetőséget kínál arra, hogy az általuk megcélzott piaci szegmens figyelmének célkeresztjébe kerüljenek. A látogatók teljesen biztosak lehetnek benne, hogy már most rengeteg technológiai innováció és komplex bemutató van készülőben számukra.

A gyakorlati bemutatók jelentik a legnagyobb vonzerőt a GastroPan látogatói számára

A tapasztalat azt mutatja hogy a látogatók kiemelt figyelemben részesítik azokat a standokat ahol gyakorlati prezentációk zajlanak, több időt szánva ezekre. Mi több, a termék vagy a szolgáltatás tesztelésének lehetősége, nagymértékben befolyásolhatja a végső döntési folyamatot a termék beszerzésére vonatkozóan, hiszen a fogyasztók sokkal inkább hajlamosak megvásárolni egy valóságban bemutatott, érthetően elmagyarázott terméket vagy szolgáltatást, előnyben részesítve ezeket azokkal szemben, amelyekről nem állnak rendelkezésükre elegendő mennyiségű használható információk.

Érték-többlet, a GastroPan-on kiállított technológiák által

A kiállított technológiák minősége által-ezek típusától függetlenül: gépek, berendezések, kellékek, fogyóeszközök, alapanyagok, szolgáltatások-a nemzetközi szinten elismert beszállítók egy plussz értéket hoznak a hazai fogyasztói piac számára, amely a pék-, cukrász- vagy vendéglátóipar bármely területét képviseli.

A pékipari szegmensben érdekelt látogatók rengeteg típusú alapanyagot, felszerelést és szolgáltatást találnak a GastroPan kiállításon. Ez a kézműves és ipari pékségekre egyaránt vonatkozik, de akár azokra a szaküzletekre is, amelyek pékipari termékeket forgalmaznak. Rengeteg újdonsággal, bemutatóval találkozhatnak az érdekeltek, amelyek megkönnyítik a munkafolyamatokat, és fellendítik az eladási mutatókat.

A cukrász-fagylaltipari részleget a kiállítók a legújjabb termékekkel és koncepciókkal színesítik, de számos innovatív technológia, felszerelés, fogyóeszköz, kellék kerül majd bemutatásra, amik szintén az eladás sikerét hivatottak növelni. Elismert cukrészmesterek, bonbon és fagylaltkészítők is jelen lesznek akik hasznos információkat, szakmai fortélyokat, tapasztalatokat osztanak meg az erre kívácsi látogatókkal.

A vendéglátóipari szegmens a konyhai berendezések, felszerelések és kellékek területén hoz majd számtalan újdonságot, de olyan cukrász- és pékipari egységek számára is kínál megoldásokat akik a gasztronómia irányába is nyitnak, esetleg snack- vagy sandwich-bárt üzemeltetnek.

 

2023-ban a GastroPan versenyek is visszatérnek, ahol a legtehetségesebb szakmabelieket díjazzák

A GastroPan kiállítás keretében zajló versenyek remek alkalmat nyújtanak arra, hogy a legtehetségesebb szakemberek megmutathassák tudásukat a nagyközönség számára. Az „Év tortája” és az „Év kenyere” versenyek a személyes siker, a tehetség elismerése és népszerűség, ismertség megszerzése mellett, arra is remek alkalmat kínálnak hogy egy adott válallkozást képviselő szakember magát a céget is promoválja amelyiket képviseli a versenyen.

 

Bővebb információkért, a részvétellel és a promoválási lehetőségekkel kapcsolatos tudnivalókért hívja a szervezőket a +40733-313.043-as telefonszámon, vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.