NOU: categorie specială de concurs: "10 ani de GastroPan"

Cu prilejul împlinirii a 10 ani de GastroPan, organizatorii Concursurilor GastroPan propun concurenților o Categorie Specială Artistică (Categoria S) având tematica "10 ani de GastroPan".

La această categorie se pot înscrie Piese Artistice din toate domeniile (zahăr, ciocolată, isomalt, aluat de panificație, sculptură în legume și fructe etc.), la libera alegere a concurenților, respectând tematica propusă.

Singura regulă este ca piesele prezentate să încapă pe o suprafață de expunere de 1mp, iar singurele criterii de jurizare vor fi originalitatea piesei și respectarea tematicii. Câștigătorul acestei Categorii va primi Trofeul Special Aniversar "10 ani de GastroPan" și un articol de prezentare a autorului și a firmei pe care o reprezintă, în revista Brutarul-Cofetarul sau Gastromedia.

Înscrierile la Categoria Specială Artistică (S) se pot face numai prin e-mail (pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau la telefon 0756-610.883.

Premiem câștigătorii edițiilor 2009-2018 a Concursurilor GastroPan

La 10 ani de GastroPan am dezvoltat o nouă siglă “Produsul Anului” prin care câștigătorii Concursurilor GastroPan își pot promova produsele câștigătoare pe piață. Afișată pe ambalaje, în magazine, pe autoutilitare, pe etichete, în pliante sau meniuri, noua siglă va reprezenta garanția calității pentru consumatori.