Număr record de expozanți la ediția aniversară GastroPan

În ultimii 10 ani numărul expozanților GastroPan a crescut constant, furnizorii de echipamente, ingrediente și soluții pentru afacerile de profil recunoscând valoarea profesională a expoziției.

19-22 aprilie 2018
Târgu Mureş | Complex Expo Imperial Inn
(fostul Complex President)
Str. Gh. Doja nr. 231

Anul acesta organizatorii au extins spațiul de desfășurare la 4 săli expoziționale și o zonă special dedicată Concursurilor GastroPan. Întregul spațiu a fost recent modernizat, asigurând condiții optime de desfășurare a concursurilor și a programelor demonstrative susținute la standuri.

Cu 2 luni înainte de debutul evenimentului, numărul furnizorilor reprezentați la standurile GastroPan 2018 era de 139, cu un grad de ocupare de 91% din suprafața totală disponibilă de 7800 mp. După soluțiile prezentate la expoziție, cea mai mare suprafață ocupată revine furnizorilor de mașini și echipamente, urmați de companiile furnizoare de ingrediente, materii prime și tehnologii, și respectiv furnizori de ustensile, accesorii și consumabile. Restul standurilor prezintă produse inovatoare, idei de afaceri și soluții din domenii conexe.

Cifrele care anunță un nou record la GastroPan 2018*
  • 91% grad de ocupare din suprafața expozițională de 7800 mp
  • 139 furnizori din țară și străinătate au standuri rezervate
  • 52% furnizori de utilaje-echipamente, printre care multe nume noi
  • 4 săli expoziționale + 1 sală special dedicată concursurilor
De 2 ori mai mulți expozanți de echipamente

Anul 2018 vine cu o serie de noutăți la standurile GastroPan. Potrivit organizatorilor, anul 2018 este anul în care vor participa cele mai multe firme noi, majoritatea venind din străinătate, unele chiar participând pentru prima dată. Numeroase companii noi pe piața românească au profitat de ocazia ca trei furnizori de echipamente autohtoni au anunțat că vor lipsi de la ediția din acest an. Noile participanți vor prezenta industriei de profil soluții și tehnologii noi, variate și competitive. Astfel, numărul standurilor care expun mașini și echipamente se dublează în acest an, unele tehnologii fiind prezentate în premieră pe piața autohtonă, o piață foarte atractivă pentru furnizorii de utilaje din întreaga lume. Cu siguranță vizitatorii vor avea parte de o experiență nouă și inedită la GastroPan!

Dați CLICK pe imaginea de mai jos pentru a vizualiza soluțiile prezentate la standurile ocupate până la 23 februarie:

planul-expo-2018

*statistici valabile cu 2 luni înainte de debutul expoziției, conform datelor colectate de către Organizatori

ACCESUL LA EXPOZIȚIA GASTROPAN 2018 SE FACE PE BAZA INVITAȚIEI INSERATE ÎN REVISTELE BRUTARUL-COFETARUL ȘI GASTROMEDIA SAU COMPLETÂND ȘI TIPĂRIND TALONUL DE ACCES DE PE WWW.GASTROPAN.RO. PENTRU DETALII CONTACTAȚI ORGANIZATORII LA TELEFON: 0732-575.556.

Organizator: Boro-Info | 0266-219.392 | 0733-313.043
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.gastropan.ro

GASTROPAN LA 10 ANI… TE VA SURPRINDE!