Tot mai mulți expozanți își ocupă standurile în cadrul GastroPan 2020

Ediția cu numărul 12 a expoziției GastroPan își anunță de pe acum succesul, zeci de expozanți din mai multe țări anunțându-și deja participarea. Centrul expozițional din Arad va deveni, în perioada 12-14 martie 2020, punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de țări cu mii de specialiști și antreprenori din panificație, cofetărie, alimentație publică și HoReCa.
Organizatorii celei mai mare expoziţii de afaceri autohtone dedicate tehnologiilor din panificație, cofetărie și HoReCa pune la dispoziţia expozanţilor și vizitatorilor unul din cele mai mari spaţii expoziţionale din Transilvania. Standurile dispuse în cele trei pavilioane ale Expo Arad vor prezenta atât mașini, utilaje și tehnologii inovatoare pentru afacerile de profil, cât și ingrediente accesorii, ustensile și consumabile dedicate.
Image

Cel mai eficient eveniment de afaceri din sector

GastroPan a devenit cea mai eficientă platformă de afaceri pe care furnizorii își pot valorifica soluțiile, iar producătorii și operatorii pot experimenta și compara echipamentele, ingredientele și tehnologiile de pe piață. Vizitarea expoziției poate avea un rol decisiv pentru operatorii și producătorii din sector care plănuiesc să facă achiziții de echipamente, ustensile, materii prime și alte soluții și tehnologii. Evenimentul le oferă acestora șansa de a experimenta și a testa soluțiile disponibile, de a compara ofertele de pe piață, și astfel, de a alege cele mai potrivite soluții pentru afacerile lor.
Image
Image

Avantaje pentru expozanți și vizitatori

Participarea la GastroPan este o investiţie profitabilă pentru ambele părţi implicate - furnizorii care își expun soluţiile la standuri pe de o parte și managerii și specialiștii care vizitează evenimentul de cealaltă parte. Furnizorii de pe piaţă pot interacţiona astfel cu mii de factori de decizie din partea producătorilor și operatorilor care activează pe piaţă, în timp ce vizitatorii specialiști au acces la o multitudine de utilaje, accesorii, ustensile, materii prime, urmărind în paralel sute de programe demonstrative, participând la numeroase concursuri, conferinţe și ateliere practice.
Image

Cine sunt vizitatorii expoziției GastroPan?

Printre vizitatorii invitați nominal la principalul eveniment profesional de profil se numără zeci de mii de specialiști, manageri și antreprenori reprezentând brutării industriale și artizanale, cofetării, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste făinoase, fursecuri sau biscuiți, restaurante, hoteluri, baruri și cafenele. La fel ca în anii precedenți, la ediția din 2020 sunt așteptați să participe aproximativ 20.000 de vizitatori. Ediția a 11-a a fost vizitată de 20.926 vizitatori.
Image

Care este motivul pentru care specialiștii vizitează anual expoziția internațională GastroPan?

Specialiștii prezenţi la eveniment, în calitate de vizitatori, sunt în căutare de soluţii inovatoare pentru afacerile lor, expoziţia fiind oportunitatea ideală pentru ei de a testa și de a vedea live modul în care utilajele funcţionează, modul de preparare a produselor nou apărute în piaţă și de a asista la demonstraţii susţinute de formatori de talie mondială.
Image

Care este motivul pentru care companiile expozante revin la GastroPan, an de an?

Firesc, motivul pentru care expozanţii revin la GastroPan este obţinerea rezultatelor așteptate și atingerea targetelor de vânzări prognozate pentru acest eveniment. Creșterea notorietăţii brandului și posibilităţile de networking sunt alte două dintre motivele cel mai des enunţate în feedbackurile expozanţilor, GastroPan oferindu-le ocazia de a se promova în rândurile specialiștilor din domeniul în care activează.

Ocuparea standurilor la GastroPan 2020 se face după principiul „primul sosit, primul servit”. Rezervând din timp, furnizorii au ocazia de a alege cele mai bine poziționate standuri din cele rămase disponibile.Dacă sunteți furnizori de soluții şi tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa şi doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2020, contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, mobil 0733-313.043 sau scrieți un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Image