Expozitia GastroPan se va desfășura între 11-13 MARTIE 2021

Datorită restricțiilor impuse de pandemia COVID-19 în România și alte țări din Europa, în urma consultărilor purtate de organizatori cu expozanții, vizitatorii și parteneri, s-a decis de comun acord amânarea Expoziției Internaționale GastroPan pentru perioada: 11-13 MARTIE 2021.

NOUA DATĂ A EXPOZIȚIEI GASTROPAN ESTE 11-13 MARTIE 2021

Ediția a XII-a a expoziției internaționale GastroPan ar fi urmat inițial să se desfășoare la Expo Arad în luna martie, fiind reprogramată ulterior pentru luna iunie, pe fondul izbucnirii pandemiei. Apoi, datorită menținerii restricțiilor privind organizarea de târguri și expoziții în spații închise, precum și din dorința de a proteja atât sănătatea participanților, cât și afacerile expozanților și vizitatorilor, organizatorii au fost nevoiți să amâne din nou expoziția, pentru primăvara anului 2021. Expoziția ar fi urmat să atragă anul acesta peste 150 de expozanți din mai multe țări și mii de vizitatori specialiști din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa din țară și străinătate.  Toate aceste cifre vor fi păstrate pentru noul interval de desfășurare.

Untitled

“Este o situație pe care nu o putem influența și la care trebuie să ne adaptăm cu toții. Mulțumim pe această cale în special expozanților și partenerilor, care au dat dovadă de înțelegere pe parcursul consultărilor intense care au dus la un consens în privința reprogramării expoziției. Amânarea pentru primăvara anului viitor ne permite să menținem eficiența evenimentului în rândul afacerilor pe care le unește și în același timp ne acordă timpul necesar minimalizării riscurilor aduse de pandemie”,  a explicat Jakab Boróka, Project Manager Expo GastroPan.

GastroPan este cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est. Pentru mai multe detalii despre eveniment, materiale video și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro