GastroPan vă așteaptă în perioada 11-13 martie 2021

În perioada 11-13 martie 2021 GastroPan va deveni, punctul de întâlnire a furnizorilor naționali și internaționali cu specialiștii și antreprenorii din panificație, cofetărie, alimentație publică și HoReCa. După 12 ani în care și-a construit reputația de eveniment B2B de referință în sectorul de profil, expoziția internațională GastroPan se adaptează schimbărilor momentului și propune pentru anul 2021 un cadru prielnic dezvoltării sau reinventării firmelor care activează pe piața de panificație, cofetărie și HoReCa. Expoziția GastroPan 2021 la Arad, va pune accentul pe soluții de afaceri inovatoare care pot contribui nu doar la scoaterea din criză a afacerilor, ci și la creșterea competitivității și a calității produselor și serviciilor din domeniu.

Cel mai eficient eveniment de afaceri din sector
GastroPan a devenit cea mai eficientă platformă de afaceri pe care furnizorii își pot valorifica soluțiile, iar producătorii și operatorii pot experimenta și compara echipamentele, ingredientele și tehnologiile de pe piață. Vizitarea expoziției poate avea un rol decisiv pentru operatorii și producătorii din sector care plănuiesc să facă achiziții de echipamente, ustensile, materii prime și alte soluții și tehnologii. Evenimentul le oferă acestora șansa de a experimenta și a testa soluțiile disponibile, de a compara ofertele de pe piață, și astfel, de a alege cele mai potrivite soluții pentru afacerile lor.

B2010gp-1Avantaje pentru expozanți și vizitatori
Participarea la GastroPan este o investiție profitabilă pentru ambele părți implicate - furnizorii care își expun soluțiile la standuri pe de o parte și managerii și specialiștii care vizitează evenimentul de cealaltă parte. Furnizorii de pe piață pot interacționa astfel cu mii de factori de decizie din partea producătorilor și operatorilor care activează pe piață, în timp ce vizitatorii specialiști au acces la o multitudine de utilaje, accesorii, ustensile, materii prime, urmărind în paralel sute de programe demonstrative, participând la numeroase concursuri, conferințe și ateliere practice.

Cine sunt vizitatorii expoziției GastroPan și care este motivul pentru care specialiștii vizitează anual expoziția?
Printre vizitatorii invitați nominal la principalul eveniment profesional de profil se numără zeci de mii de specialiști, manageri și antreprenori reprezentând brutării industriale și artizanale, cofetării, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste făinoase, fursecuri sau biscuiți, restaurante, hoteluri, baruri, cafenele etc.
Specialiștii prezenți la eveniment, în calitate de vizitatori, sunt în căutare de soluții inovatoare pentru afacerile lor, expoziția fiind oportunitatea ideală pentru ei de a testa și de a vedea live modul în care utilajele funcționează, modul de preparare a produselor nou apărute în piață și de a asista la demonstrații susținute de formatori de talie mondială.


Cine expune la GastroPan și care este motivul pentru care companiile expozante revin la GastroPan, an de an?
Expozanții GastroPan sunt importanți furnizori de echipamente, ingrediente, soluții și tehnologii dedicate, din România și din străinătate, companii de talie internațională prezente pe piața românească fie cu unități de producție sau distribuție. La standurile lor vor fi prezentate soluții și tehnologii pentru toate activitățile specifice industriei de panificație, cofetărie, alimentație publică și HoReCa.
Firesc, motivul pentru care expozanții revin la GastroPan este obținerea rezultatelor așteptate și atingerea targetelor de vânzări prognozate pentru acest eveniment. Creșterea notorietății brandului și posibilitățile de networking sunt alte două dintre motivele cel mai des enunțate în feedbackurile expozanților, GastroPan oferindu-le ocazia de a se promova în rândurile specialiștilor din domeniul în care activează.

B2010gp-2
Rezervând din timp, furnizorii au ocazia de a alege cele mai bine poziționate standuri din cele rămase disponibile. Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2021, contactați organizatorii la telefon 0733-313.043 sau scrieți un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Mai multe detalii găsiți pe www.gastropan.ro