GastroPan 2021 - în curs de reprogramare

Persistența și evoluția situației create de pandemie, restricțiile și interdicțiile legale în vigoare privind organizarea și desfășurarea evenimentelor, precum și dorința de a menține statusul expoziției de eveniment B2B eficient și de a proteja atât sănătatea participanților, cât și a expozanților și vizitatorilor au fost principalii factori care au dus la decizia de amânare a expoziției GastroPan.

Numeroase vizitatori, specialiști din sectoarele de panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa, concurenți și peste 100 de expozanți, furnizori înscriși așteaptă decizia oficialităților cu privire la posibilitatea de a organiza următoarea ediție a expoziției. Noua dată a expoziției urmează să fie anunțată în curând, în funcție de evoluția situației create de coronavirus. Până atunci, vă invităm să experimentați atmosfera de la GastroPan printr-o serie de imagini de la edițiile anterioare.

gp
2
1
B0521sgastropan-3
B0521sgastropan-2
B0521sgastropan-5
B0521sgastropan-4

Vom reveni în cel mai scurt timp cu mai multe informații cu privire la organizarea expoziției. Noutățile despre evoluția situației vor fi comunicate în timp real pe pagina oficială a expoziției www.gastropan.ro, pe facebook, precum și pe alte canele mediatice (website-urile revistelor Brutarul-Cofetarul și Gastromedia, social media, servicii de Newsletter, e-mail etc.).


Pentru mai multe detalii contactați: 0733 313 043, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.