Intenția specialiștilor și a organizatorilor GastroPan este ca evenimentul live să aibă loc în perioada 21-23 septembrie 2021

În urma consultărilor cu partenerii, expozanți, dar și vizitatori, producătorii din domeniile vizate, având în vedere evoluția promițătoare a situației cauzată de pandemie, s-a decis ca cea de-a 12-lea ediție a expoziției GastroPan să se desfășoară în perioada 21-23 septembrie 2021, în centrul expozițional Expo Arad. Noua perioadă de desfășurare, a fost fixată astfel încât expoziția să aibă loc în formatul clasic, cu prezență fizică, imediat după ridicarea restricțiilor impuse de autorități.

  În contextul în care pandemia de coronavirus a marcat profund multe domenii de activitate, inclusiv industriile de  panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa, scopul întâlnirii de la Expo GastroPan este ajutorul reciproc și relansarea economiei în domeniile menționate mai sus.

De la începutul pandemiei toți actorii economici au depus eforturi pentru a depăși cu bine această perioadă, în special actorii din panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa, motiv pentru care organizatorii au încercat să găsească cea mai bună cale pentru inovațiile de care are nevoie piața să ajungă la antreprenorii care au nevoie de ele. Stabilirea datei expoziției GastroPan vine ca rezultat al unei decizii mult așteptate. Numeroase vizitatori, specialiști din sectoarele de panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa, concurenți și peste 100 de expozanți, furnizori înscriși au urmărit evoluția situației cu privire la organizarea expoziției.

gp
2
1
B0521sgastropan-3
B0521sgastropan-2
B0521sgastropan-5
B0521sgastropan-4

Organizatorii expoziției au efectuat un mic sondaj de opinie în rândul participanților GastroPan, prin care au fost propuse soluții la organizarea expoziției în contextul actual: expoziție sub formă virtuală și expoziție live, cu prezență fizică. Opțiunile propuse au fost gândite ținând cont de situația actuală a restricțiilor, evoluția imprevizibilă a pandemiei și perspectivele contextului internațional în domeniul organizării de expoziții. După analizarea tuturor răspunsurilor primite de la parteneri, expozanți, dar și vizitatori, producătorii din domeniile vizate, organizatorii au identificat că există o mare cerere pentru organizarea expoziției live, cu prezență fizică, dar în deplină siguranță a expozanților și vizitatorilor. Majoritatea expozanților și-au exprimat intenția de a participa la GastroPan live în toamna acestui an. Feedbackurile primite din partea producătorilor din industriile de profil din țară arată că și operatorii din aceste domenii speră că relaxarea restricțiilor impuse de autorități va permite întâlnirea cererii cu oferta. Ambele părți au așteptat demult și mult o astfel de întâlnire tip B2B, pe care o oferă expoziția GastroPan, principala sursă de tehnologie și inspirație pentru managerii și specialiștii din România.

Timp de 12 ani GastroPan a fost locul care concentrează esența tehnologiilor și soluțiilor pentru afacerile din profil, iar în pofida efectelor generate de pandemia de coronavirus, organizatorii țin să facă în continuare tot posibilul pentru ca evenimentul să rămână principala sursă de inspirație pentru cei care vor să pornească, să dezvolte sau să relanseze o afacere din sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa.

Pentru ultimele noutăți legate de eveniment, pentru mai multe materiale foto și video de la edițiile anterioare, precum și pentru toate detaliile despre soluțiile și tehnologiile expuse, despre concursurile și programele demonstrative organizate, vizitați pagina www.gastropan.ro sau urmăriți-ne pe facebook.