Expo GastroPan vă așteaptă în perioada 21-23 septembrie 2021

Cea de-a 12-lea ediție a expoziției internaționale GastroPan este programată pentru perioada 21-23 septembrie 2021, și se va desfășura în centrul expozițional Expo Arad, în cazul în care se ridică restricțiile autorităților privind organizarea expozițiilor. Evenimentul tip B2B va reuni cererea și oferta industriilor de panificație, cofetărie și HoReCa, fiind punctul de întâlnire al specialiștilor cu cei mai importanți furnizori de tehnologii, echipamente, ingrediente, accesorii și soluții IT, un nod unde reprezentanții acestor industrii pot avea discuții de business pentru dezvoltarea afacerilor și implicit a sectorului

Cine sunt vizitatorii expoziției GastroPan?

Printre vizitatorii invitați nominal la principalul eveniment profesional de profil se află specialiști, manageri și antreprenori reprezentând brutării industriale și artizanale, cofetării, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste făinoase, fursecuri sau biscuiți, restaurante, hoteluri, baruri și cafenele.

Cine expune la GastroPan?

Expozanții GastroPan sunt importanți furnizori de echipamente, ingrediente, soluții și tehnologii dedicate, din România și din străinătate, companii de talie internațională prezente pe piața românească fie cu unități de producție sau distribuție. La standurile lor vor fi prezentate soluții și tehnologii pentru toate activităţile specifice industriei de panificaţie, cofetărie, alimentaţie publică şi HoReCa.

 

DOMENIILE DE ACTIVITATE A EXPOZANȚILOR GASTROPAN 2021

Oferta de produse și servicii pe care expozanții o pregătesc pentru vizitatorii GastroPan cuprinde cele mai noi inovații din domeniile în care activează, precum și cele mai căutate soluții pentru clienții lor.

  • Panificație-patiserie-morărit: utilaje, mobilier și echipamente pentru brutării; linii complete de panificaţie și patiserie; cuptoare de toate tipurile şi tehnologiile; pungi, cutii, hârtie de ambalat, cadouri, ambalaje din hârtie și carton pentru industria alimentară; ingrediente; soluţii software și hardware pentru brutării, patiserii; vitrine; autoutilitare; soluții de curățare și igienizare; design interior; tăvi, forme și alte ustensile etc.
  • Cofetărie: mobilier, utilaje, echipamente, ustensile și accesorii pentru cofetării; gamă largă de ingrediente, arome pentru cofetărie, premixuri instant pentru umpluturi de cofetărie, umpluturi de fructe pentru cofetărie, creme preparate pentru cofetării, marțipan, frișcă, fondant etc.; ustensile și accesorii; ambalaje profesionale pentru cofetării; soluţii software specializate pentru cofetării; ornamente pentru decorarea torturilor etc.
  • Gelaterie: echipamente, consumablie pentru gelaterii; mașini de preparat îngheţată; arome, esenţe, coloranţi, aditivi pentru gelaterie; variegato, topping, sisteme de stabilizare a îngheţatei, bază pentru îngheţată soft, siropuri pentru mașini de îngheţată stradale, siropuri concentrate pentru dozatoare etc.
  • HoReCa: mobilier și diferite echipamente pentru toate sectoarele din industria alimentară; frigidere profesionale, vitrine frigorifice, şoc freezer alimente, instalaţii și utilaje frigorifice; hote profesionale; specialităţi de ceaiuri din întreaga lume; soluţii inovative pentru hoteluri, restaurante, fast food-uri, care vor reduce costurile; produse fine de panificaţie congelate rapid, produse gastronomice; textile; energie electrică/gaze naturale etc.
  • Cafea: espressoare, aparate de cafea, frape; cafele și ceaiuri rare; soluţii unice pentru cafeaua espresso etc.

2
3
4
gp2

FIRMELE CARE VOR SĂ PARTICIPE LA GASTROPAN 2021 CU STAND EXPOZIȚIONAL pot solicita o ofertă de stand completând formularul de înregistrare accesibil pe www.gastropan.ro sau contactând organizatorii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0733 313 043.


Taloanele de acces din 2020 vor fi valabile pentru ediția din septembrie 2021

Expoziţia GastroPan îşi aşteaptă vizitatorii în perioada 21-23 septembrie 2021, în intervalul orar 10:00 - 18:00. Intrarea se face pe bază de invitaţie sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. De asemenea, taloanele de acces și invitațiile emise deja pentru GastroPan 2020 rămân valabile.

 

Pentru detalii despre expoziția GastroPan contactați organizatorii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0733 313 043. Citiți revista Brutarul-Cofetarul pentru a afla noutățile despre eveniment, vizitați site-ul www.gastropan.ro și urmăriți-ne pe Facebook.