GastroPan va aduce soluții pentru revenirea post-pandemie - Arad, 21-23 septembrie 2021

În pofida efectelor generate de pandemia de coronavirus, organizatorii țin să facă în continuare tot posibilul pentru ca evenimentul să rămână principala sursă de inspirație pentru cei care vor să pornească, să dezvolte sau să relanseze o afacere din sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa. În perioada 21-23 septembrie 2021 centrul expozițional din Arad va deveni, punctul de întâlnire a furnizorilor naționali și internaționali cu specialiștii și antreprenorii din panificație, cofetărie, alimentație publică și HoReCa. Timp de 12 ani GastroPan a fost locul care concentrează esența tehnologiilor și soluțiilor pentru afacerile din profil.

Organizat cu respectarea celor mai stricte norme de siguranță în contextul pandemiei, expoziția va pune accentul pe soluții de afaceri inovatoare care pot contribui nu doar la scoaterea din criză a afacerilor, ci și la creșterea competitivității și a calității produselor și serviciilor din domeniu.

GastroPan va aduce soluții pentru revenirea post-pandemie

Următoarea ediție a expoziției GastroPan își va propune să ofere noi perspective și soluții pentru viitorul și pentru relansarea afacerilor din panificație, cofetărie și HoReCa. Omenirea, dar și mediul de afaceri se adaptează treptat la “noul normal”, în urma instalării crizei economice generate de pandemia Covid-19. Este o criză care a marcat profund domeniile de activitate vizate de GastroPan. Cu toate acestea, pe cât de alarmantă este situația, această perioadă reprezintă totodată și o oportunitate de a modela viitorul afacerilor de profil. Iar acum este poate momentul cel mai bun pentru a investi în idei și soluții de afaceri noi care să deservească noile exigențe ale noilor tipuri de consumatori.

Experimentați în siguranță soluțiile expuse la GastroPan

În calitate de organizatori, suntem pregătiți să adoptăm toate recomandările autorităților și toate măsurile de siguranță ce se vor impune pentru asigurarea siguranței tuturor participanților GastroPan. Măsurile de distanțare socială, amplasarea punctelor de dezinfecție, monitorizarea, limitarea și filtrarea accesului vizitatorilor sunt măsuri care vor fi implementate cu strictețe în momentul în care autoritățile vor definitiva regulile de desfășurare a târgurilor și expozițiilor.

Cel mai eficient eveniment de afaceri din sector

GastroPan a devenit cea mai eficientă platformă de afaceri pe care furnizorii își pot valorifica soluțiile, iar producătorii și operatorii pot experimenta și compara echipamentele, ingredientele și tehnologiile de pe piață. Vizitarea expoziției poate avea un rol decisiv pentru operatorii și producătorii din sector care plănuiesc să facă achiziții de echipamente, ustensile, materii prime și alte soluții și tehnologii. Evenimentul le oferă acestora șansa de a experimenta și a testa soluțiile disponibile, de a compara ofertele de pe piață, și astfel, de a alege cele mai potrivite soluții pentru afacerile lor.

Avantaje pentru expozanți și vizitatori

Participarea la GastroPan este o investiție profitabilă pentru ambele părți implicate - furnizorii care își expun soluțiile la standuri pe de o parte și managerii și specialiștii care vizitează evenimentul de cealaltă parte. Furnizorii de pe piață pot interacționa astfel cu numeroase factori de decizie din partea producătorilor și operatorilor care activează pe piață, în timp ce vizitatorii specialiști au acces la o multitudine de utilaje, accesorii, ustensile, materii prime, urmărind în paralel programe demonstrative, participând la concursuri și ateliere practice.

Cine sunt vizitatorii expoziției GastroPan și care este motivul pentru care specialiștii vizitează anual expoziția?

Printre vizitatorii invitați nominal la principalul eveniment profesional de profil se numără specialiști, manageri și antreprenori reprezentând brutării industriale și artizanale, cofetării, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste făinoase, fursecuri sau biscuiți, restaurante, hoteluri, baruri și cafenele.  Specialiștii prezenți la eveniment, în calitate de vizitatori, sunt în căutare de soluții care le ajută în revenirea de după criza cauzată de pandemie, soluții inovatoare pentru afacerile lor, expoziția fiind oportunitatea ideală pentru ei de a testa și de a vedea live modul în care utilajele funcționează, modul de preparare a produselor nou apărute în piață și de a asista la demonstrații susținute de formatori de talie mondială.

Cine expune la GastroPan și care este motivul pentru care companiile expozante revin la GastroPan, an de an?

Expozanții GastroPan sunt importanți furnizori de echipamente, ingrediente, soluții și tehnologii dedicate, din România și din străinătate, companii de talie internațională prezente pe piața românească fie cu unități de producție sau distribuție. Pentru cea de-a 12-a ediție sunt înscriși peste 100 de furnizori. La standurile lor vor fi prezentate soluții și tehnologii pentru toate activitățile specifice industriei de panificație, cofetărie, alimentație publică și HoReCa. Firesc, motivul pentru care expozanții revin la GastroPan este obținerea rezultatelor așteptate și atingerea targetelor de vânzări prognozate pentru acest eveniment. Creșterea notorietății brandului și posibilitățile de networking sunt alte două dintre motivele cel mai des enunțate în feedbackurile expozanților, GastroPan oferindu-le ocazia de a se promova în rândurile specialiștilor din domeniul în care activează.

Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan, contactați organizatorii la telefon 0733-313.043 sau scrieți un email pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Brutarii, cofetarii și bucătarii autohtoni își pot demonstra talentul la Concursurile GastroPan 2021

Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (PANIFICAȚIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE), în cadrul cărora juriul selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2021 – artizanal și industrial și Tortul Anului 2021. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2021 se fac până pe 16 august.

COFETĂRIE│21 septembrie 2021La secțiunea Cofetărie s-au înscris cofetari din toată țara care deja pregătesc și perfecționează rețetele de Tort cu fructe indigene pe care le vor prezenta juriului internațional. Pentru câștigarea trofeului Tortul Anului 2021, concurenții vor fi provocați să dezvolte gusturi originale, creative și delicioase, folosindu-se de fructe indigene. Cofetarii artiști și decoratorii de torturi vor avea și ei posibilitatea de a-și demonstra talentul la categoriile Creație artistică din pastă de zahăr, tematica la această categorie fiind Minunile lumii (inclusiv și minunile lumii moderne aflate în Patrimoniul UNESCO).

PANIFICAȚIE-PATISERIE│22 septembrie 2021 Atât brutarii artizani, cât și producătorii industriali de pâine vor avea șansa de a câștiga trofeul Pâinea Anului 2021, în două categorii diferențiate în funcție de cantitatea produsă și metodele de fabricație – artizanale sau industriale. Tematica la categoria artizanală va fi: pâine și produse de panificație speciale pentru mic-dejun, adaptate tendințelor nutriționale actuale. În cadrul aceleiași secțiuni, Panificație-Patiserie, concurenții se vor întrece în obținerea celor mai bune produse de patiserie pentru copii cu intoleranță la gluten.

GASTRONOMIE│23 septembrie 2021 La rândul lor, bucătarii vor avea posibilitatea de a concura la categoria Preparate culinare. Concurenții pot participa individual sau în echipe de maxim 4 bucătari, din care 1 șef de echipă.

Găsiți regulamentul complet al Concursurilor GastroPan precum și formularul de înscriere la concursuri pe www.gastropan.ro Informații suplimentare despre Concursurile GastroPan 2021 pot fi solicitate la telefon 0732 575 556, prin Whatsapp sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Firmele pot sponsoriza Concursurile GastroPan 2021

Furnizorii de ingrediente, echipamente sau soluții dedicate brutăriilor, cofetăriilor și restaurantelor, au posibilitatea de a susține Concursurile GastroPan în calitate de Sponsori, oferind diverse premii câștigătorilor și pot beneficia de o excelentă promovare în rândul concurenților, juriului, vizitatorilor și expozanților. Informații referitoare la pachetele de sponsorizare și servicii adiționale puteți primi contactând organizatorii: 0733-313.042, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Taloanele de acces din 2020 vor fi valabile pentru ediția din septembrie 2021

Expoziţia GastroPan îşi aşteaptă vizitatorii în perioada 21-23 septembrie 2021, în intervalul orar 10:00 - 18:00. Intrarea se face pe bază de invitaţie sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. De asemenea, taloanele de acces și invitațiile emise deja pentru GastroPan 2020 rămân valabile.

 Pentru detalii despre expoziția GastroPan contactați organizatorii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0733 313 043. Citiți revista Brutarul-Cofetarul pentru a afla noutățile despre eveniment, vizitați site-ul www.gastropan.ro și urmăriți-ne pe Facebook.