Expozanții și vizitatorii manifestă interes crescut pentru expoziția GastroPan 2021

În intervalul 21-23 septembrie 2021 se va desfășura, în orașul Arad, ediția a 12-a a celui mai important eveniment autohton din domeniul panificației, al cofetăriei și al ospitalității: expoziția internațională GastroPan.

Manifestând un interes crescut față de participare la GastroPan, numeroase furnizori de echipamente, materii prime, tehnologii și soluții pentru afacerile de profil vor sosi pentru a expune ultimele inovații din domeniu, iar opiniile producătorilor din industriile de profil din țară arată că și operatorii din aceste domenii abia așteaptă întâlnirea cererii cu oferta. În urma efectelor generate de pandemie, ambele părți au așteptat mult o astfel de întâlnire tip B2B, pe care o oferă expoziția GastroPan, principala sursă de tehnologie și inspirație pentru managerii și specialiștii din România.

Grad mare de ocupare a standurilor GastroPan 2021

Doar câteva săptămâni ne desparte de startul expoziției GastroPan, pregătirile sunt în plină desfășurare, nu doar în cadrul echipei de organizatori ci și în cadrul companiilor expozante. Rezervările pentru evenimentul anului se fac într-un ritm alert, însă furnizorii încă mai au posibilitatea de a participa cu un stand expozițional. Interesul crescut al firmelor din România și străinătate pentru participarea la GastroPan – atât a celor care deja au mai participat, dar și a unor furnizori noi – denotă clar că în contextul în care pandemia de coronavirus a marcat profund domeniile de activitate vizate de GastroPan, industria are nevoie de un eveniment profesional care va reuni cererea cu oferta.

FIRMELE CARE VOR SĂ PARTICIPE LA GASTROPAN 2021 CU STAND EXPOZIȚIONAL pot solicita o ofertă de stand completând formularul de înregistrare accesibil pe www.gastropan.ro sau contactând organizatorii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0733 313 043.

FORMULAR DE PARTICIPARE

Expoziția GastroPan își așteaptă specialiștii cu porțile deschise fără proceduri prea complicate la intrare

Toți profesioniști din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa sunt așteptați la cea de-a 12 ediție a expoziției. În calitate de organizatori, suntem pregătiți să adoptăm toate recomandările autorităților și toate măsurile de siguranță ce se vor impune pentru asigurarea siguranței tuturor participanților GastroPan. Expoziția GastroPan își așteaptă vizitatorii în perioada 21-23 septembrie 2021, în intervalul orar 10:00 - 18:00. Intrarea se face pe bază de invitație sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. De asemenea, taloanele de acces și invitațiile emise deja pentru GastroPan 2020 rămân valabile.

TALON DE ACCES

Pentru detalii despre expoziția GastroPan contactați organizatorii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0733 313 043. Pentru a afla noutățile despre eveniment, vizitați site-ul www.gastropan.ro și urmăriți pagina oficială de Facebook a evenimentului.