GASTROPAN 2021, la linia de start

În doar câteva săptămâni începe expoziția GastroPan, cel mai important eveniment autohton din domeniul panificației, al cofetăriei și al ospitalității. Expoziția se va desfășura în intervalul 21-23 septembrie 2021, în orașul Arad. Vă așteptăm la Expo Arad în perioada 21-23 septembrie 2021!

Manifestând un interes crescut față de participare la GastroPan, numeroase furnizori de echipamente, materii prime, tehnologii și soluții pentru afacerile de profil vor sosi pentru a expune ultimele inovații din domeniu, iar opiniile producătorilor din industriile de profil din țară arată că și operatorii din aceste domenii abia așteaptă întâlnirea cererii cu oferta. În urma efectelor generate de pandemie, ambele părți au așteptat mult o astfel de întâlnire tip B2B, pe care o oferă expoziția GastroPan, principala sursă de tehnologie și inspirație pentru managerii și specialiștii din România.

2

21-23 septembrie 2021 va fi perioada cea mai importantă din calendarul profesional al oricărui manager sau specialist care activează în sectoarele de panificație, cofetărie sau HoReCa. Asta pentru că vizitarea expoziției internaționale GastroPan va asigura contactul jucătorilor pieței cu cele mai noi și eficiente tehnologii și idei de afaceri, cu cei mai importanți furnizori din domeniu și cu cele mai de actualitate tehnici de lucru.

Grad mare de ocupare a standurilor GastroPan 2021

Doar câteva săptămâni ne desparte de startul expoziției GastroPan, pregătirile sunt în plină desfășurare, nu doar în cadrul echipei de organizatori ci și în cadrul companiilor expozante. Rezervările pentru evenimentul anului se fac într-un ritm alert, însă furnizorii încă mai au posibilitatea de a participa cu un stand expozițional. Interesul crescut al firmelor din România și străinătate pentru participarea la GastroPan – atât a celor care deja au mai participat, dar și a unor furnizori noi – denotă clar că în contextul în care pandemia de coronavirus a marcat profund domeniile de activitate vizate de GastroPan, industria are nevoie de un eveniment profesional care va reuni cererea cu oferta. Pentru cea de-a 12-a ediție sunt înscriși numeroși furnizori, atât expozanți care au mai participat la expoziție cât și firme noi.

Principalele soluții expuse la GastroPan 2021

Pe o suprafață de 6.000 mp, va fi expusă cea mai diversificată gamă de produse, soluții și tehnologii existente pe piață:

 • echipamente, dotări și utilaje pentru brutării, patiserii, cofetării, gelaterii
 • mașini și linii compacte și economice pentru procesarea și coacerea aluatului
 • echipamente de producție a pastelor făinoase, a biscuiților și fursecurilor
 • ingrediente, materii prime și auxiliare
 • ustensile, accesorii și consumabile pentru brutării, patiserii, cofetării
 • produse pre-coapte, pre-congelate și semifabricate
 • mobilier și amenajări pentru magazine de specialitate, cafenele și cofetării
 • vitrine pentru expunerea produselor și echipamente frigorifice
 • înghețată artizanală și soluții pentru prepararea produselor de gelaterie
 • echipamente, ustensile și ingrediente pentru producția ciocolatei artizanale
 • tehnologii energetice, de ventilație și condiționarea aerului, sisteme de coș de fum
 • soluții pentru igienă și curățenia profesională
 • instrumente metrologice și de laborator
 • soluții informatice și de gestiune pentru activitățile de producție, distribuție și vânzare
 • mobilier, dotări și consumabile pentru alimentația publică și industria ospitalității
 • vin, cafea, ceai, mașini de cafea, băuturi și soluții pentru prepararea și servirea lor
 • tehnologii, materiale și consumabile pentru ambalat
 • echipamente și tehnologii de fermentare și refrigerare
 • vehicule comerciale, autoutilitare și soluții de carosare pentru industria de profil
 • soluții pentru operațiuni de logistică, vânzări, servicii
 • uniforme și încălțăminte profesionale pentru angajați
 • alte servicii precum consultanță și audit, finanțare etc.

3

Vizitați expoziția generatoare de profit

Ofertele variate ale expozanților GastroPan vor fi completate de programe dinamice, demonstrații și concursuri care îi vor reuni pe cei mai talentați specialiști din domeniu. Expoziția este așadar o adevărată sursă de inspirație atât pentru antreprenorii aflați în căutarea unor idei de eficientizare sau extindere a activității, cât și pentru specialiștii din domeniu care vor să fie la curent cu ultimele noutăți din sector. Cei mai mari furnizori internaționali vor fi prezenți în mod direct sau prin distribuitorii autohtoni la standurile GastroPan cu cea mai mare diversitate de soluții și tehnologii. Expoziția va identifica astfel principalele tendințe de afaceri care vor marca perioada următoare în industria de profil. Așadar, vizitând evenimentul puteți genera profit pentru orice brutărie, cofetărie, patiserie, gelaterie, pizzerie, bar, cafenea, hotel sau restaurant.

Compară și alege soluțiile și tehnologiile potrivite

Tehnologiile expuse la standurile GastroPan se adresează tuturor tipurilor de activități specifice industriei de panificație, cofetărie și HoReCa, de la mici unități fast-food până la restaurante și lanțuri hoteliere, de la brutării artizanale sau laboratoare de cofetărie, până la producători industriale de pâine, dulciuri, biscuiți sau paste făinoase. Vizitând expoziția ai șansa unică de a regăsi sub același acoperiș cea mai variată gamă de soluții și tehnologii pentru afacerea ta, indiferent de mărime sau de nișa pe care activezi: de la mașini și utilaje eficiente la dotări și mobilier de specialitate, de la ingrediente inovatoare la ustensile și accesorii practice, de la idei de eficientizare și diversificare a producției până la concepte de afaceri la cheie, pe nișe cu potențial din domeniu.

Expoziția GastroPan își așteaptă specialiștii cu porțile deschise fără proceduri prea complicate la intrare

Toți profesioniști din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa sunt așteptați la cea de-a 12 ediție a expoziției. În calitate de organizatori, suntem pregătiți să adoptăm toate recomandările autorităților și toate măsurile de siguranță ce se vor impune pentru asigurarea siguranței tuturor participanților GastroPan, precum: amplasarea punctelor de dezinfecție, stabilirea și respectarea fluxurilor de intrare/ieșire separate, accesul în pavilioane se va face cu respectarea distanțării de 1,5 m, măsurarea temperaturii participanților, asigurarea de culoare de vizitare de 4 m lățime, amplasarea standurilor expoziționale care să permită distanțarea între participanți.

Expoziția GastroPan își așteaptă vizitatorii în perioada 21-23 septembrie 2021, în intervalul orar 10:00 - 18:00. Intrarea se face pe bază de invitație sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. De asemenea, taloanele de acces și invitațiile emise deja pentru GastroPan 2020 rămân valabile.

4