PROGRAM GASTROPAN 2019

A XI-a ediție a celui mai important eveniment dedicat tehnologiilor profesionale de panificație-cofetărie și de gastronomie se va desfășura în perioada 28-30 martie 2019 la Arad. Iată programul oficial al expoziției...

Care sunt tendințele anului 2019 în panificație, cofetărie și HoReCa?

Porții mai mici dar cu valoare adăugată mai mare, brutării cu opțiune de servire a mesei, hoteluri cu produse de patiserie proaspăt coapte, înghețată artizanală preparată în fața clientului, torturi fără zahăr, pâine fără gluten sau deserturi fără lactoză. Acestea sunt doar câteva din tendințele care vor fi prezentate în perioada 28-30 martie, la Arad, în cadrul Expoziției Internaționale GastroPan.

Înscrie-te la Concursurile GastroPan și câștigă un seminar de ciocolaterie în Belgia și alte premii!

Mai sunt câteva zile în care te mai poți înscrie la cele mai importante competiții dedicate brutarilor, cofetarilor și bucătarilor. Anul acesta Concursurile GastroPan premiază talentul din sector atât cu diplome, medalii și cupe, cât și cu pachete de produse, reduceri sau traininguri oferite de sponsori - premii care susțin profesionalismul concurenților.

Tendințe Expo GastroPan 2019: produsele “fără”, înghețata artizanală, locațiile hibride

Produsele “Free from” (fără gluten, fără lactoză, fără zahăr, fără aditivi etc.) se anunță a fi la mare căutare printre cei aproximativ 20.000 de specialiști și antreprenori din panificație, cofetărie și HoReCa așteptați să viziteze la Arad, în perioada 28-30 martie 2019, cea mai mare expoziție de profil din Europa de Sud-Est. Aflați ce alte tendințe vor marca piața în acest an, vizitând standurile celor 130 de expozanți de talie mondială ce vor fi prezenți la GastroPan.

Ajută-ți afacerea să crească vizitând Expoziția GastroPan. Cum ajungi acolo?

După 10 ani în care a crescut continuu, anul acesta Expoziția Internațională GastroPan va avea loc pentru prima dată la Expo Arad - cel mai modern centru expozițional din vestul țării. Fiind un puternic pol economic, Aradul și cel mai bun punct de întâlnire pentru afacerile din vestul și estul Europei. Descoperă căile de acces către cel mai importat eveniment profesional din sector, programat pentru perioada 28-30 martie 2019, la Expo Arad.

Cum ajungi la GastroPan?

Experimentează tot ce mișcă în sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa vizitând cea mai mare expoziție a tehnologiilor de coacere și de gătit! GastroPan se desfășoară anul acesta la Expo Arad, unul dintre cele mai moderne centre expoziționale din țară. Iată cum ajungi la GastroPan 2019:

GastroPan oferă o experiență unică pentru profesioniștii sectoarelor de panificație, cofetărie și HoReCa

A XI-a ediție a celui mai important eveniment dedicat tehnologiilor profesionale de panificație-cofetărie și de gastronomie se va desfășura în perioada 28-30 martie 2019 la Arad. GastroPan va reuni toate profesiile de pe filiera panificație-cofetărie-HoReCa. Furnizorii au ocupat deja majoritatea din standurile disponibile și pregătesc vizitatorilor numeroase noutăți, demonstrații, ateliere practice, lansări și degustări de produse.

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim serviciile noastre. Cu utilizarea serviciilor noastre ne permiteți să folosim cookie-uri.
Mai multe informații Accept