Zi dedicată Înghețatei și Cafelei la Expoziția GastroPan

Expoziția GastroPan împlinește anul acesta 10 ani în care a crescut împreună cu piața de profil - manageri, producători, furnizori și specialiști din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa. Ediția aniversară GastroPan își așteaptă

”Timpul” sculptat în legume și fructe la Concursurile GastroPan

Cei mai talentați bucătari din România se întrec la categoriile secțiunii gastronomie a Concursurilor GastroPan, care se vor desfășura în cadrul celei de-a X-a ediții a Expoziției Internaționale GastroPan.

Tortul Anului 2018 va fi un tort de ciocolată

Torturile de ciocolată va fi tematica categoriei Tort a secțiunii de cofetărie din cadrul Concursurilor GastroPan 2018. Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentaţi brutari,

Marea Unire va fi tematica creațiilor artistice la Concursurile GastroPan 2018

Concursurile GastroPan îi vor recompensa şi în acest an pe cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari. Aceştia se vor întrece la 9 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni competiţionale: PANIFICAȚIE-PATISERIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE.

GastroPan 2018 rezervările continuă într-un ritm alert

Chiar dacă ne desparte mai bine de jumătate de an de startul celei de-a zecea ediții a expoziției GastroPan, pregătirile sunt în plină desfășurare, nu doar în cadrul echipei de organizatori ci și în cadrul companiilor expozante.

Expoziția Internațională GastroPan ediția a zecea Târgu Mureș, 19-22 aprilie 2018

Cea de-a zecea ediție a expoziției GastroPan, va avea loc la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018, reunind cei mai importanți furnizori de tehnologii și soluții pentru panificație, cofetărie și HoReCa.

Știri de ultima oră

Următoarea ediție a expoziției GastroPan se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020, la centrul expozițional Expo Arad. Organizatorii au început deja pregătirile pentru cea de-a 12-a ediție a ...
Au început deja pregătirile pentru următoarea ediție a expoziției GastroPan - cea mai mare expoziție de soluții și tehnologii dedicate afacerilor din domeniile panificației, cofetăriei și HoReCa. ...
Porții mai mici dar cu valoare adăugată mai mare, brutării cu opțiune de servire a mesei, hoteluri cu produse de patiserie proaspăt coapte, înghețată artizanală preparată în fața clientului, torturi ...

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim serviciile noastre. Cu utilizarea serviciilor noastre ne permiteți să folosim cookie-uri.
Mai multe informații Accept