Expoziția internațională GastroPan – Sibiu, 23-25 martie 2017

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Sibiu, în perioada 23-25 martie 2017.

Concursurile GastroPan setează trendurile anului viitor

Cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se va desfăşura în perioada 23-25 martie 2017 la Sibiu, în cadrul expoziţiei GastroPan. Concursurile GastroPan

23-25 martie 2017, Sibiu – a noua ediție a expoziției internaționale GastroPan

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Sibiu, în perioada 23-25 martie 2017.

Expoziția GastroPan revine în 2017

Următoarea ediție a expoziției GastroPan se desfășoară în perioada 23-25 martie 2017 la Sibiu. Numeroși furnizori importanți de echipamente, ingrediente și tehnologii pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa

Bilanţ GastroPan 2016: cea mai mare expoziţie de profil din România

Succes răsunător pentru cea de-a opta ediţie a expoziţiei internaţionale GastroPan, care s-a desfăşurat în perioada 7-9 aprilie 2016 la Târgu Mureş. Peste 20.000 de vizitatori au trecut pragul expoziţiei pentru a se conecta la

GastroPan 2016: o investiție rentabilă pentru expozanți

Succes răsunător pentru cea de-a opta ediţie a expoziţiei internaţionale GastroPan, care s-a desfăşurat în perioada 7-9 aprilie 2016 la Târgu Mureş. Peste 20.000 de vizitatori au trecut pragul expoziţiei pentru a se conecta la

Știri de ultima oră

Următoarea ediție a expoziției GastroPan se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020, la centrul expozițional Expo Arad. Organizatorii au început deja pregătirile pentru cea de-a 12-a ediție a ...
Au început deja pregătirile pentru următoarea ediție a expoziției GastroPan - cea mai mare expoziție de soluții și tehnologii dedicate afacerilor din domeniile panificației, cofetăriei și HoReCa. ...
Porții mai mici dar cu valoare adăugată mai mare, brutării cu opțiune de servire a mesei, hoteluri cu produse de patiserie proaspăt coapte, înghețată artizanală preparată în fața clientului, torturi ...

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim serviciile noastre. Cu utilizarea serviciilor noastre ne permiteți să folosim cookie-uri.
Mai multe informații Accept