Joi începe GastroPan, expoziția anului în panificație, cofetărie și HoReCa

Joi 28 martie 2019, de la ora 10:00 își deschide porțile cel mai mare eveniment autohton dedicat tendințelor din panificație, cofetărie și HoReCa. Timp de 3 zile, Centrul Expo Arad va fi capitala est-europeană a soluțiilor și tehnologiilor dedicate afacerilor de profil, dar și locul în care își vor etala talentul cei mai buni bucătari, brutari și cofetari, în cadrul competițiilor care vor desemna, printre altele, Pâinea și Tortul Anului 2019. Aflați detalii din programul expoziției.

Tendințe Expo GastroPan 2019: produsele “fără”, înghețata artizanală, locațiile hibride

Produsele “Free from” (fără gluten, fără lactoză, fără zahăr, fără aditivi etc.) se anunță a fi la mare căutare printre cei aproximativ 20.000 de specialiști și antreprenori din panificație, cofetărie și HoReCa așteptați să viziteze la Arad, în perioada 28-30 martie 2019, cea mai mare expoziție de profil din Europa de Sud-Est. Aflați ce alte tendințe vor marca piața în acest an, vizitând standurile celor 130 de expozanți de talie mondială ce vor fi prezenți la GastroPan.

Pâinea, Tortul şi Produsele Anului 2019 vor fi premiate la GastroPan

Cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se va desfăşura în perioada 28-30 martie 2019 la Arad, în cadrul expoziţiei GastroPan. Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentaţi brutari, cofetari și bucătari autohtoni care își vor demonstra măiestria în fața unui juriu format din specialiști. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (PANIFICAȚIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE), în cadrul cărora juriul selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2019 și Tortul Anului 2019. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2019 se fac până pe 28 februarie contactând organizatorii la telefon 0756-610.883 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ce tendințe și tehnologii vor impulsiona afacerile vizitatorilor GastroPan 2019?

În perioada 28-30 martie 2019 la Arad, în cadrul expoziției GastroPan - care va reuni sute de furnizori cu mii de specialiști și manageri, vor fi prezentate cele mai inovatoare soluții și tehnologii din domeniu. Eficientizarea producției prin utilaje compacte, diversificarea sortimentelor cu mașini având funcții multiple, mobilierul și ideile de design și amenajare a unităților comerciale de profil, prin care brutăriile, cofetăriile și restaurantele contribuie la mesele zilnice servite de consumatori, sunt doar câteva tendințele care se vor reflecta la standurile GastroPan 2019.

GastroPan 2019 - cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi HoReCa

În intervalul 28-30 martie 2019 se va desfăşura, în oraşul Arad, ediţia a XI-a a celui mai important eveniment autohton din domeniul panificaţiei, al cofetăriei şi al ospitalităţii: expoziția internațională GastroPan. Sute de furnizori de echipamente, materii prime, tehnologii şi soluţii pentru afacerile de profil vor sosi din întreaga lume pentru a expune ultimele inovaţii din domeniu. Programul bogat în demonstraţii şi concursuri vor impune noi produse pe piaţa de profil, vom afla cine va câștiga marele premii Pâinea Anului și Tortul Anului.

GastroPan oferă o experiență unică pentru profesioniștii sectoarelor de panificație, cofetărie și HoReCa

A XI-a ediție a celui mai important eveniment dedicat tehnologiilor profesionale de panificație-cofetărie și de gastronomie se va desfășura în perioada 28-30 martie 2019 la Arad. GastroPan va reuni toate profesiile de pe filiera panificație-cofetărie-HoReCa. Furnizorii au ocupat deja majoritatea din standurile disponibile și pregătesc vizitatorilor numeroase noutăți, demonstrații, ateliere practice, lansări și degustări de produse.

Știri de ultima oră

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Arad, ...
Organizatorii expoziției GastroPan 2020 oferă furnizorilor și asociațiilor profesionale posibilitatea de a organiza workshop-uri și conferințe în cadrul expoziției.
Următoarea ediție a celui mai important eveniment de afaceri pentru profesioniștii din industriile de panificație, cofetărie și HoReCa, expoziția GastroPan, se va desfășura în perioada 12-14 martie ...

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim serviciile noastre. Cu utilizarea serviciilor noastre ne permiteți să folosim cookie-uri.
Mai multe informații Accept