PROGRAM GastroPan 2020

PROGRAME PERMANENTE
DUMINICĂ-LUNI-MARȚI (21-22-23 iunie 2020)
1

TEHNOLOGIE

Pe toată durata expoziției vizitatorii vor regăsi la standuri cele mai noi soluţii şi tehnologii dedicate industriei de profil. În ofertele celor mai renumiți furnizori din țară și din străinătate vor putea identifica soluții și idei de afaceri, vor experimenta noi procese tehnologice, vor testa echipamente inovatoare, vor descoperi tendințele și produsele anului în domeniu. DEMONSTRAȚII. Vizitatorii GastroPan vor urmări numeroase programe demonstrative, ateliere practice, show-uri de coacere și
2

DEMONSTRAȚII

Vizitatorii GastroPan vor urmări numeroase programe demonstrative, ateliere practice, show-uri de coacere și de gătit, degustări și lansări de produse. Demonstratori români şi străini vor prezenta tehnologii moderne de procesare, modelare, coacere și gătit, tehnici culinare inovatoare, adaptate nevoilor consumatorului modern.
3

CONCURSURI

Cele 9 categorii ale Concursurilor GastroPan, care îi vor premia pe cei mai buni cofetari, brutari și bucătari din țară, vor fi grupate în 3 secțiuni competiționale – panificație-patiserie, cofetărie și gastronomie, fiecare având o zi dedicată. Competițiile au rolul de a impune Produsele Anului 2020 pe piață și totodată de a sprijini talentele și afacerile din domeniu.
4

WORKSHOP & CONFERINȚE

ntreaga atmosferă de la GastroPan va fi prielnică pentru conferințe, întâlniri de afaceri, dialoguri constructive între specialişti, furnizori şi antreprenori. În sale dedicată de la etaj vor fi dezbătute teme actuale precum Înghețata și managementul unei gelaterii, noi strategii de marketing sau Forumul Industriei Alimentare. Vezi programul complet AICI.

DUMINICĂ - 21 iunie 2020

Orar de vizitare: 1000 - 1800

0800 – 1000    
Înscrierea concurenților
și înregistrarea produselor la cele 3 categorii ale secțiunii PANIFICAȚIE-PATISERIE din cadrul Concursurilor GastroPan 2020 – sala de concurs (etaj)

1000                    
Deschiderea Oficială
a expoziției GastroPan 2020, în prezența oficialităților, invitaților speciali, expozanților, a vizitatorilor și a reprezentanților mass-media – intrare în Pavilion A

1030 – 1400          
Desfășurarea și jurizarea Concursurilor GastroPan 2020, secțiunea PANIFICAȚIE-PATISERIE – sala de concurs (etaj)

1200– 1430
Workshop de înghețată – workshop susținut de Control Ice – sala de conferințe (etaj)

1500         
Festivitatea de premiere
a câștigătorilor Concursurilor GastroPan – secțiunea Cofetărie, decernarea trofeelor Pâinea Anului 2020 (Industrial și Artizanal) – intrare în Pavilion A

1530–1630            
Personalul asiatic - soluții pentru criza forței de muncă
– conferință susținută de International Work Finder Srl – sala de conferințe (etaj)

1800                
Închiderea programului de vizitare a expoziției

LUNI - 22 iunie 2020

Orar de vizitare: 1000 - 1800

 

0800 –1000           
Înscrierea concurenților și înregistrarea produselor la cele 4 categorii ale secțiunii COFETĂRIE din cadrul Concursurilor GastroPan 2020 – sala de concurs (etaj)

1000–1230            
Forumul Industriei Alimentare
– conferință susținută de Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd. (Rețeaua Central Europeană de Dezvoltare Economică) – sala de conferințe (etaj)

1000 – 1400          
Desfășurarea și jurizarea Concursurilor GastroPan 2020, secțiunea COFETĂRIE – sala de concurs

1300 – 1600          
Workshop de marketing – workshop susținut de Touch Vectron – sala de conferințe (etaj)

1500                               
Festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursurilor GastroPan – secțiunea PANIFICAȚIE-PATISERIE decernarea trofeelor Tortul Anului 2020 – intrare în Pavilion A

1800                    
Închiderea programului de vizitare a expoziției

MARȚI - 23 iunie 2020

Orar de vizitare: 1000 - 1800

 

0800 – 1000          
Înscrierea concurenților
la categoriile secțiunii GASTRONOMIE, din cadrul Concursurilor GastroPan 2020 – sala de concurs (etaj)

1000 – 1400          
Desfășurarea și jurizarea Concursurilor GastroPan 2020, secțiunea GASTRONOMIE  – sala de concurs (etaj)

1500                     
Festivitatea de premiere
a câștigătorilor secțiunii GASTRONOMIE – intrare în Pavilion A

1800                               
Închiderea programului de vizitare a expoziției GastroPan 2020.