FURNIZORII MAI AU POSIBILITATEA SĂ SE ÎNSCRIE PENTRU A ȚINE CONFERINȚE ȘI WORKSHOP-URI LA GASTROPAN

Organizatorii expoziției GastroPan 2020 oferă furnizorilor și asociațiilor profesionale posibilitatea de a organiza workshop-uri și conferințe în cadrul expoziției. O sală de conferințe dotată corespunzător stă la dispoziția companiilor care vor să prezinte noutățile, soluțiile și tehnologiile dedicate sectoarelor de panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie și HoReCa. Conferințele susținute în cadrul evenimentului vor intra în programul oficial al expoziției GastroPan 2020 și vor fi promovate în presa de specialitate.
Image

21 iunie 2020, duminică:

 

12:00-14:30
Workshop de înghețată – teme ca management gelatier, eliminarea pierderii de înghețată la vânzare, personalizarea gamei de gusturi după placul clienților sau actele necesare vor fi discutate la workshop-urile GastroPan. Workshop susținut de Control Ice.

Pentru detalii și înscrieri contactați: Tamás Major,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0748 800 066

15:30-16:30
Personalul asiatic - soluții pentru criza forței de muncă – În cadrul conferinței vom discuta despre: avantajele angajării personalului asiatic, procesul de recrutare, responsabilitățile angajatorilor, feedback din partea companiilor care au angajat deja bucătari, cofetari, patiseri, etc. Conferință susținută de International Work Finder Srl.

Pentru detalii și înscrieri contactați: Bianca Filote,
Brand Manager – 0725 124 133, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

22 iunie 2020, luni:

 

12:00-14:30
Forumul Industriei Alimentare – conferință susținută de Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd. (Rețeaua Central Europeană de Dezvoltare Economică Nonprofită).

Pentru detalii și înscrieri contactați: 0729 771 521, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

12:00-14:30
Workshop de marketing – vom discuta despre tematici importante precum cunoașterea clienților, programe de loialitate sau strategii eficiente de marketing. Workshop susținut de Touch Vectron.

Pentru detalii și înscrieri contactați: Dan Rusu,
0743 107 713, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Participarea la conferințe/workshop-uri GastroPan este gratuit pentru cei care se vor înregistra în prealabil, locurile sunt limitate.

Sunteți furnizor de produse și tehnologii pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa și aveți noutăți sau alte soluții care pot fi de interes pentru vizitatorii specialiști ai expoziției, ingrediente sau tehnologii care merită o atenție sporită și merită prezentate în cadrul unui workshop la GastroPan? Pentru detalii și înscrieri sunați la 0733 313 043 sau scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Image
Image