Ce câștigă furnizorii care devin SPONSORI ai Concursurilor GastroPan?

Produsele și serviciile furnizorilor de pe piața de panificație, cofetărie și HoReCa pot ajunge la cât mai mulți utilizatori cu prilejul Concursurilor GastroPan. Pe lângă cupele, medaliile și diplomele oferite de Organizatorii, câștigătorii vor avea parte de pachete de produse oferite de Sponsorii Concursurilor. Aflați cum puteți susține Concursurile GastroPan și ce beneficii puteți obține în calitate de Sponsor.

SPONSORII pot susţine desfăşurarea Concursurilor GastroPan oferind participanților și/sau câştigătorilor, cu titlu de premii, sume de bani sau diverse pachete de echipamente, ingrediente, ustensile, servicii sau produse utile în activitatea brutarilor, a cofetarilor şi bucătarilor. În calitate de Sponsori, Partenerii primesc diferite avantaje, în funcție de valoarea pachetelor oferite. Aceste beneficii cresc notorietatea produselor și serviciilor oferite de parteneri, organizatorii promovându-le prin diferite canale.

SPONSOR PRINCIPAL – Acest statut include următoarele beneficii pentru Partener: expunere Roll-Up banner la locul de desfăşurare a tuturor secţiunilor şi categoriilor; afişare logo pe site-ul www.gastropan.ro, la toate secţiunile şi categoriile de concurs; menţionarea de 20 de ori a numelui firmei partenere şi a calităţii de Sponsor Principal, prin sistemul de sonorizare al evenimentului, pe tot parcursul programului de vizitare; afişare logo în Catalogul Oficial al expoziţiei, distribuit gratuit tuturor vizitatorilor.

SPONSOR GOLD – Acest statut include următoarele beneficii pentru Partener: expunere Roll-Up banner la locul de desfăşurare secţiunii competiţionale alese pentru susţinere (şi la categoriile aferente); afişare logo pe site-ul www.gastropan.ro, la secţiunea concursului aleasă spre susţinere; menţionarea de 8 ori a numelui firmei partenere şi a calităţii de Sponsor, prin sistemul de sonorizare al evenimentului, în ziua desfăşurării secţiunii alese pentru susţinere.

SPONSOR SILVER – Acest statut include următoarele beneficii pentru Partener: expunere Roll-Up banner la locul de desfăşurare a categoriei de concurs alese pentru susţinere; menţionarea de 3 ori a numelui firmei partenere şi a calităţii de Sponsor, prin sistemul de sonorizare al evenimentului, pe parcursul desfăşurării categoriei de concurs alese pentru susţinere.

PENTRU DETALII CONTACTAŢI ORGANIZATORII LA TEL. 0266-219.392 SAU PE ADRESA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…