Expoziția GastroPan: am ajuns la cea de-a 10-a ediție

În 2018, expoziția internațională GastroPan se întoarce la Târgu Mureș. Cea de-a zecea ediție a expoziției se va desfășura în cadrul Complexului Imperial. Timp de patru zile, în standurile amenajate în cele patru săli expoziționale, vor fi expuse tehnologii de ultimă generație, echipamente complexe, accesorii și materii prime special dezvoltate pentru brutării, patiserii, cofetării, restaurante, hoteluri, pub-uri și cafenele. Programul expozițional va fi completat, și de această dată, de Concursurile GastroPan, în cadrul cărora specialiști din întreaga țară se vor întrece pentru marile premii – titlurile Pâinea Anului și Tortul Anului.

După ce ultima ediție a evenimentului s-a desfășurat la Sibiu, organizatorii GastroPan au decis ca pentru cea de-a zecea ediție să se întoarcă la Târgu Mureș, acolo unde au fost organizate majoritatea expozițiilor de până acum. Investițiile făcute în renovare și modernizare de către noua conducere a spațiului expozițional, au contribuit la luarea unei decizii în acest sens, aceasta fiind și una dintre condițiile întoarcerii expoziției la Târgu Mureș.

Iată cum a evoluat expoziția GastroPan de-a lungul anilor:

 

GP timelime lr

Pentru rezervarea standurilor sau mai multe informații despre expoziția GastroPan contactați organizatorii la numărul de telefon 0733-313.043 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Newsletter

Abonează-te pentru newsletter-ul nostru.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…