Business Point

A „business point” ideális megoldás különösen azoknak a cégeknek, akik szolgáltatásokat kínálnak, és nem feltétlenül van szükségük nagy kiállítói felületre, valamint azoknak a vállalatoknak hasznos, akik szeretnék képviseltetni magukat a GastroPan kiállításon, anélkül, hogy kiállítói standot foglalnának.

Mit jelent a „business point”?

Egy célszerűen berendezett terület, az üzleti beszélgetések platformja, amely biztosítja a vállalat állandó jelenlétét a GastroPan kiállításon, anélkül, hogy az kiállítóként lenne jelen. Egy asztallal és két székkel van berendezve, ahol üzleti beszélgetést lehet lebonyolítani, ugyanakkor lehetséges itt roll-up elhelyezése is, a hatékonyabb figyelemfelkeltés céljából. A „business point”-ok at jól láthatóan kijelölik.

Szórólaposztás

Szórólaposztás a bejáratnál: ez a népszerűsítési forma lehetővé teszi, hogy a GastroPan kiállítás keretén belül három nap alatt üzenete több mint 21.000 látogatóhoz érjen el.

Banner, roll-up

A roll-upok segítik a kiállítók reklámkampányát vagy azoknak a cégeknek a népszerűsítését, akik jelenleg nem a GastroPan kiállítói. A roll-up egy kiváló közlési eszköz, amely akkor is használható, ha senki nincs jelen a cég képviseletében. A roll-up-ok a GastroPan egész ideje alatt ki lesznek állítva és opcionálisan, a kiállított roll-up mellett történhet szórólap osztás is. 

roll-up

GastroPan katalógus

2024. márciusában zajlik a 15. GastroPan nemzetközi sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakmai kiállítás, amely egyre több népszerűsítési lehetőséget kínál az ipar beszállítóinak.