CONFERINȚE ȘI WORKSHOP-URI LA GASTROPAN

Organizatorii expoziției GastroPan 2020 oferă furnizorilor și asociațiilor profesionale posibilitatea de a organiza workshop-uri și conferințe în cadrul expoziției.

Următoarea ediție, cea de-a 12-a, a expoziției GastroPan se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 la Arad, la centrul expozițional Expo Arad. Expoziția de specialitate GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat.

conferince

O sală de conferințe dotată corespunzător stă la dispoziția companiilor care vor să prezinte în cadrul unei conferințe sau workshop noutățile, soluțiile și tehnologiile dedicate sectoarelor de HoReCa, cofetărie, gelaterie, panificație, și patiserie. Conferințele susținute în cadrul evenimentului vor intra în programul oficial al expoziției GastroPan 2020 și vor fi promovate în presa de specialitate.

Aproximativ 20.000 de specialiști, manageri și antreprenori reprezentând brutării industriale și artizanale, cofetării, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste făinoase, fursecuri sau biscuiți, restaurante, hoteluri, baruri și cafenele sunt așteptați la evenimentul anului. Profitați de ocazie și prezentați soluțiile și tehnologiile dedicate celor interesați!

Specialiștii de marketing și antreprenorii care vor să deschidă o gelaterie sau vor să fie la curent cu noutățile din marketing pot deja să se pregătească pentru eveniment, la care vor afla informații relevante pentru afacerile lor. Participarea la conferințe/workshop-uri GastroPan este gratuit pentru cei care se vor înregistra în prealabil, locurile sunt limitate.

 

Pentru detalii nu ezitați să ne contactați: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0733 313 043.