Cine sunt expozanții de la GastroPan?
Expozanții sunt firme, companii românești și internaționale, de la producători de echipamente și ingrediente până la furnizori de soluții digitale și servicii conexe pentru industria alimentară. Ei vin din toate colțurile țării, dar și din străinătate, fiind actori importanți în industriile de panificație, cofetărie, HoReCa și food service.Din ce domenii vin expozanții?
41% panificație, patiserie, cofetărie, morărit, pizzerii
39% HoReCa (restaurante, hoteluri, cafenele, catering)
11% gelaterie, ciocolaterie, gogoșerie
9% servicii conexe (IT, digitalizare, finanțare, asociații profesionale, design, consultanță).

16% firme din străinătate (Polonia, Cehia, Spania, Italia, Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Germania, Lituania, SUA, China etc.)
84% firme din România

Ce fel de produse, echipamente sau servicii expun?
• Utilaje și echipamente profesionale pentru panificație, cofetărie și gastronomie• Materii prime și ingrediente inovatoare
• Ambalaje personalizate și sustenabile
• Soluții software de gestiune, trasabilitate și digitalizare
• Uniforme, mobilier și echipamente HoReCa
• Servicii de etichetare, marketing, finanțare nerambursabilă, consultanță
• Produse artizanale: ciocolată, brânzeturi, carne, gemuri etc.
• ... și multe altele.
Obiectivele expozanților:
• Să își prezinte produsele și soluțiile specialiștilor din domeniu
• Să lege noi parteneriate și contacte
• Să prezinte lansări de produse și tehnologii noi
• Să găsească distribuitori sau parteneri
• Să interacționeze direct cu clienți și utilizatori finali
• Să analizeze tendințele pieței și să primească feedback real
• Să își consolideze imaginea de brand în industrie.
Expozanții vizează în special:
• Manageri de brutării, cofetării, patiserii, bistro, restaurante, hoteluri etc.
• Antreprenori care doresc să se extindă sau să digitalizeze
• Specialiști din industrie (tehnologi, cofetari, brutari, chefi)
• Investitori și distribuitori
• Formatori și reprezentanți ai instituțiilor de învățământ profesional.