GastroPan 2023 – posibilități noi, parteneriate formate, tineri inovativi

GastroPan 2023 a reprezentat un mare succes pentru producătorii și furnizorii din lumea panificației, patiseriei, cofetăriei și HoReCa pentru că au avut ocazia de a-și prezenta ultimele tendințe și noutăți pentru specialiștii din domeniu care au vrut să afle de cele mai noi inovații pentru implementarea acestora în propria afacere! Concursurile GastroPan au desemnat produsele anului 2023 și au arătat ideile noi, creativitatea și imaginația tinerilor și viitorilor specialiști!

Artă culinară la Concursurile GastroPan 2023

19 martie 2023 – ultima zi a celei de a 14-a ediție a expoziției internaționale GastroPan, cel mai mare eveniment dedicat specialiștilor din industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și gastronomie din România.

Pâinea Anului 2023 și creativitatea tinerilor – domină la Concursurile GastroPan 2023

18 martie 2023 – a doua zi a celei de a 14-a ediție a expoziției internaționale GastroPan, cel mai mare eveniment dedicat specialiștilor din industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și gastronomie din România.

Liberte, fraternite, souplesse este Tortul Anului 2023

17 martie 2023 – prima zi a celei de a 14-a ediției expoziției internaționale GastroPan, cel mai mare eveniment dedicat specialiștilor din industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și gastronomie din România.

Categorie dedicată tinerei generații – pentru prima dată la GastroPan – 17-19 martie, Brașov!

Peste doar câteva zile, GastroPan își deschide porțile între 17-19 martie, la Brașov, complex Lux Divina, unde se vor prezenta cele mai noi tehnologii, soluții și inovații pentru toți specialiștii din zona panificației, cofetăriei și HoReCa. Zona de panificație, patiserie și gelaterie de la GastroPan face parte dintr-un concept unic de expoziție care combină specializarea verticală cu afinitățile lanțului de aprovizionare în diferitele domenii, inclusiv catering profesional, cafea și ceai, mobilier pentru masă. Prin urmare, nu este surprinzător că GastroPan, detectează cele trei tendințe pentru 2023 legate de aceste domenii: livrare, calitate, management și cel mai important, gusturi inovatoare.

Află cele mai noi inovații și soluții la GastroPan 2023!

Expoziția internațională GastroPan își așteaptă vizitatorii noi și vechi în perioada 17-19 martie, la Brașov, complex Lux Divina, în 3 săli expoziționale și spații outdoor, pentru a afla, cunoaște, experimenta cele mai noi soluții, inovații și tehnologii din lumea panificației, cofetăriei și HoReCa. Zeci de producători și furnizori își vor prezenta produsele și serviciile, iar zeci de mii de vizitatori din țară și străinătate vor vizita expoziția. Vizitatorii prezenți vor recunoaște toate produsele și serviciile expuse prin parcurgerea catalogului oficial GastroPan și vor afla mult râvnitele premii, Tortul Anului și Pâinea Anului 2023.