Business Point

Creat special pentru companiile care oferă servicii și nu au nevoie de spații expoziționale extinse, dar și pentru acele firme care doresc o reprezentare în cadrul Expoziției fără a rezerva un stand expozițional, rezervarea unui ”Business Point” reprezintă soluția ideală.

Distribuire pliante

PLIANTE DISTRIBUITE VIZITATORILOR LA INTRARE: Această formă de promovare din cadrul expoziţiei GastroPan 2019 vă oferă posibilitatea să contactaţi direct peste 21.000 de vizitatori pe parcursul celor 3 zile expoziţionale

Expunere Bannere, Rollup

Menit să crească gradul de promovare a expozanților sau să asigure promovarea companiilor care nu expun în cadrul Expoziției, roll-up-urile reprezintă un bun instrument de comunicare ce poate fi utilizat chiar și în lipsa reprezentanților companiei la eveniment.

Catalog GastroPan

Catalogul GastroPan 2020 oferă spaţii publicitare, atât pentru expozanţii GastroPan, cât şi pentru furnizorii care, din diverse motive, nu vor expune la eveniment.

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim serviciile noastre. Cu utilizarea serviciilor noastre ne permiteți să folosim cookie-uri.