Expo GastroPan, amânat pentru 21-23 iunie 2020*. Restul rămâne neschimbat

Extinderea noului Coronavirus COVID-19 are efecte dăunătoare nu doar pentru sănătatea populației, ci și pentru agenții economici. Similar altor mari târguri și expoziții internaționale, acest context dificil a determinat și amânarea expoziției GastroPan, cel mai important eveniment profesional dedicat afacerilor din panificație, cofetărie și HoReCa. Expoziția a fost reprogramată pentru perioada 21-23 iunie*, când organizatorii speră că situația se va stabiliza și activitățile economice vor reveni la normal. În funcție de evoluția situației și a regulilor impuse de autorități, perioada de desfășurare ar putea suferi noi modificări, urmând să comunicăm din timp, pe toate canalele, o eventuală nouă dată de desfășurare. Locația expoziției este aceeași, iar taloanele de acces și invitațiile emise deja rămân valabile.

Fiind un eveniment de talie internațională care atrage mii de vizitatori specialiști și sute de furnizori din mai multe țări, GastroPan intră sub incidența interdicției impuse de autorități, cu privire la organizarea de manifestări publice sau private, în spații închise sau deschise, cu un număr mai mare de 1000 de persoane. În acest context, după consultările purtate de organizatori cu toți partenerii și expozanții care își rezervaseră standuri la GastroPan, s-a decis de comun acord amânarea evenimentului.

NOUA DATĂ A EXPOZIȚIEI GASTROPAN: 21-23 IUNIE 2020*

Noua perioadă de desfășurare, 21-23 iunie 2020, a fost fixată atât pentru a asigura un orizont de timp suficient pentru eliminarea riscurilor generate de virusul care a cauzat amânarea, cât și din motive de disponibilitate a locației care găzduiește expoziția, Expo Arad, care are programate alte evenimente în toate perioadele de pe parcursul anului, cu excepția intervalului 21-23 iunie 2020.

Ediția a XII-a a expoziției internaționale GastroPan ar fi urmat să se desfășoare în luna martie, reunind peste 150 de expozanți din mai multe țări și mii de vizitatori specialiști din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa. Atât programul expoziției, cât și varietatea de soluții și tehnologii expuse la standuri vor rămâne neschimbate în noua perioadă de desfășurare GastroPan. De asemenea, taloanele de acces și invitațiile emise deja rămân valabile.

Până la debutul expoziției, vă propunem să experimentați vizual atmosfera de la GastroPan, prin imaginile din acest articol. Pentru ultimele noutăți legate de eveniment, pentru mai multe materiale foto și video de la edițiile anterioare, precum și pentru toate detaliile despre soluțiile și tehnologiile expuse, despre concursurile și programele demonstrative organizate, vizitați pagina www.gastropan.ro

„Trecem printr-o situație dificilă pentru fiecare dintre noi și trebuie să dăm dovadă cu toții de responsabilitate în gestionarea acesteia. Încă de la primele semne ale apariției virusului în Europa, împreună cu toți expozanții și partenerii noștri în organizarea GastroPan, am decis de comun acord să amânăm expoziția pentru un orizont de timp care sperăm să fie suficient pentru a elimina pericolul epidemiologic. Deși toate afacerile noastre au fost afectate de împrejurările actuale, credem cu tărie că după depășirea acestui obstacol, împreună vom reuși să reclădim un mediu de afaceri eficient și competitiv în sectorul de profil. Sănătatea noastră a tuturor trebuie să primeze în această perioadă!

Vă mulțumim pentru înțelegere și să ne vedem cu bine în perioada 21-23 iunie 2020*!” 

Váradi-Erdős Ildikó, Director General Expo GastroPan

 

* În funcție de evoluția situației și a regulilor impuse de autorități, perioada de desfășurare ar putea suferi noi modificări, urmând să comunicăm din timp, pe toate canalele, o eventuală nouă dată de desfășurare. Pentru informații actualizate vizitați www.gastropan.ro sau urmăriți-ne pe Facebook.

Expoziția GastroPan, unde tehnologia întâlnește arta

Te pasionează cofetăria, panificația, gastronomia sau domeniul HoReCa? Transformă-ți pasiunea într-o afacere de succes vizitând expoziția GastroPan, cel mai important eveniment dedicat antreprenorilor și profesioniștilor din domeniu. Peste 130 de furnizori de renume mondial vor prezenta, pe o suprafață de 7.200 mp, ultimele noutăți tehnologice, utilaje performante, ingrediente inovatoare și idei de afaceri profitabile.

Minunile Lumii din pastă de zahăr și ciocolată la GastroPan 2020

Cea mai mare competiție dedicată promovării inovațiilor, dar și a talentelor din industria de panificație, cofetărie și HoReCa se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 la Arad, la centrul expozițional Expo Arad, în cadrul expoziției GastroPan. Expoziția GastroPan este cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est.

GastroPan aduce idei de afaceri și pentru proiecte start-up din panificație, cofetărie și HoReCa

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Arad, în perioada 12-14 martie 2020.

CONFERINȚE ȘI WORKSHOP-URI LA GASTROPAN

Organizatorii expoziției GastroPan 2020 oferă furnizorilor și asociațiilor profesionale posibilitatea de a organiza workshop-uri și conferințe în cadrul expoziției.

Industria este completă cu GastroPan

Următoarea ediție a celui mai important eveniment de afaceri pentru profesioniștii din industriile de panificație, cofetărie și HoReCa, expoziția GastroPan, se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 în centrul expozițional Expo Arad. ”Născut” în anul 2009, sub numele de Expo Pan, evenimentul de specialitate a venit ca o urmare firească a nevoii furnizorilor de soluții și a producătorilor de a se întâlni într-un cadru care să permită schimbul de oferte, de know-how și testarea echipamentelor și a ingredientelor inovatoare lansate. Capacitatea de a reuni cererea şi oferta de pe piaţă în scurt timp au făcut din GastroPan cea mai eficientă platformă de afaceri din industria de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică din România.

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim serviciile noastre. Cu utilizarea serviciilor noastre ne permiteți să folosim cookie-uri.