Acreditare mass-media GastroPan

Acreditare mass-media GastroPan

PROGRAM GASTROPAN 2019

PROGRAME PERMANENTE  - JOI-VINERI-SÂMBĂTĂ (28-30 martie 2019)

TEHNOLOGIE. Pe toată durata expoziției vizitatorii vor regăsi la standuri cele mai noi soluții și tehnologii dedicate industriei de profil. În ofertele celor mai renumiți furnizori din țară și din străinătate vor putea identifica soluții și idei de afaceri noi, vor experimenta noi procese tehnologice, vor testa echipamente inovatoare, vor descoperi tendințele și produsele anului în panificație, cofetărie și HoReCa.

DEMONSTRAȚII. Vizitatorii GastroPan vor urmări numeroase programe demonstrative, ateliere practice, show-uri de coacere și de gătit, degustări și lansări de produse. Demonstratori români și străini vor prezenta tehnologii moderne de procesare, modelare, coacere și gătit, idei de preparare a înghețatei artizanale, demonstrații de ciocolaterie, tehnici culinare inovatoare sau idei de decorare a torturilor.

CONCURSURI. Cele 9 categorii ale Concursurilor GastroPan, care îi vor premia pe cei mai buni cofetari, brutari și bucătari din țară, vor fi grupate în 3 secțiuni competiționale – panificație-patiserie, cofetărie și gastronomie, fiecare secțiune având o zi dedicată. Competițiile au rolul de a impune Produsele Anului 2019 pe piață și totodată de a sprijini talentele și afacerile din domeniu.

BUSINESS HUB. Întreaga atmosferă de la GastroPan va fi prielnică pentru schimburi de experiențe, întâlniri de afaceri, dialoguri constructive între specialiști, furnizori și antreprenori. Multitudinea de soluții, tehnologii și programe asigură posibilitatea ca în orice moment din cele 3 zile de vizitare să se nască noi idei de afaceri și sau modalități de consolidare sau dezvoltare pentru afacerile existente.

JOI - 28 martie 2019                                                              Orar de vizitare: 1000 - 1800

0800 – 1000         Înscrierea concurenților și înregistrarea produselor la cele 3 categorii ale secțiunii COFETĂRIE din cadrul Concursurilor GastroPan 2019 – sala de concurs (etaj)

1000                     Deschiderea Oficială a expoziției GastroPan 2019, în prezența oficialităților, invitaților speciali, expozanților, a vizitatorilor și a reprezentanților mass-media – intrare în Pavilion A

1030 – 1400         Desfășurarea și jurizarea Concursurilor GastroPan 2019, secțiunea COFETĂRIE – sala de concurs

1500                     Festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursurilor GastroPan – secțiunea Cofetărie, decernarea trofeului Tortul Anului 2019 – intrare în Pavilion A

1800                     Închiderea programului de vizitare a expoziției

VINERI - 29 martie 2019                                                        Orar de vizitare: 1000 - 1800

0800 -1000            Înscrierea concurenților și înregistrarea produselor la cele 4 categorii ale secțiunii PANIFICAȚIE-PATISERIE din cadrul Concursurilor GastroPan 2019 – sala de concurs (etaj)

1000 - 1400           Desfășurarea și jurizarea Concursurilor GastroPan 2019, secțiunea PANIFICAȚIE-PATISERIE – sala de concurs

1500                         Festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursurilor GastroPan – secțiunea PANIFICAȚIE-PATISERIE decernarea trofeelor Pâinea Anului 2019 – industrial și artizanal – intrare în Pavilion A

1800                      Închiderea programului de vizitare a expoziției

SÂMBĂTĂ - 30 martie 2019                                                 Orar de vizitare: 1000 - 1800

0800 -1000            Înscrierea concurenților la categoriile secțiunii GASTRONOMIE, din cadrul Concursurilor GastroPan 2019 – sala de concurs

1000 - 1400           Desfășurarea și jurizarea Concursurilor GastroPan 2019, secțiunea GASTRONOMIE  – sala de concurs (etaj)

1500                      Festivitatea de premiere a câștigătorilor secțiunii GASTRONOMIE – intrare în Pavilion A

1800                         Închiderea programului de vizitare a expoziției GastroPan 2019

Care sunt tendințele anului 2019 în panificație, cofetărie și HoReCa?

Porții mai mici dar cu valoare adăugată mai mare, brutării cu opțiune de servire a mesei, hoteluri cu produse de patiserie proaspăt coapte, înghețată artizanală preparată în fața clientului, torturi fără zahăr, pâine fără gluten sau deserturi fără lactoză. Acestea sunt doar câteva din tendințele care vor fi prezentate în perioada 28-30 martie, la Arad, în cadrul Expoziției Internaționale GastroPan.

Înscrie-te la Concursurile GastroPan și câștigă un seminar de ciocolaterie în Belgia și alte premii!

Mai sunt câteva zile în care te mai poți înscrie la cele mai importante competiții dedicate brutarilor, cofetarilor și bucătarilor. Anul acesta Concursurile GastroPan premiază talentul din sector atât cu diplome, medalii și cupe, cât și cu pachete de produse, reduceri sau traininguri oferite de sponsori - premii care susțin profesionalismul concurenților.

Tendințe Expo GastroPan 2019: produsele “fără”, înghețata artizanală, locațiile hibride

Produsele “Free from” (fără gluten, fără lactoză, fără zahăr, fără aditivi etc.) se anunță a fi la mare căutare printre cei aproximativ 20.000 de specialiști și antreprenori din panificație, cofetărie și HoReCa așteptați să viziteze la Arad, în perioada 28-30 martie 2019, cea mai mare expoziție de profil din Europa de Sud-Est. Aflați ce alte tendințe vor marca piața în acest an, vizitând standurile celor 130 de expozanți de talie mondială ce vor fi prezenți la GastroPan.

Ajută-ți afacerea să crească vizitând Expoziția GastroPan. Cum ajungi acolo?

După 10 ani în care a crescut continuu, anul acesta Expoziția Internațională GastroPan va avea loc pentru prima dată la Expo Arad - cel mai modern centru expozițional din vestul țării. Fiind un puternic pol economic, Aradul și cel mai bun punct de întâlnire pentru afacerile din vestul și estul Europei. Descoperă căile de acces către cel mai importat eveniment profesional din sector, programat pentru perioada 28-30 martie 2019, la Expo Arad.

Cum ajungi la GastroPan?

Experimentează tot ce mișcă în sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa vizitând cea mai mare expoziție a tehnologiilor de coacere și de gătit! GastroPan se desfășoară anul acesta la Expo Arad, unul dintre cele mai moderne centre expoziționale din țară. Iată cum ajungi la GastroPan 2019:

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim serviciile noastre. Cu utilizarea serviciilor noastre ne permiteți să folosim cookie-uri.
Mai multe informații Accept