GASTROPAN – 14-16 MARTIE 2024, BRAȘOV – SCHIMBAREA INDUSTRIEI ÎNCEPE CU TINE!

Cea de-a 15-a ediție GastroPan, între 14-16 martie 2024, la Brașov, aduce trei zile dedicate inovației, tehnologiei de ultimă generație, cunoașterii care are ca rezultat întâlnirea dintre producători și furnizori de tehnologii și soluții cu vechii și noii clienți.

Evenimentul de top revine în 2024: GastroPan – delicii culinare între 14-16 martie, la Brașov!

GastroPan – 14-16 martie 2024 – Brașov – evenimentul obligatoriu pentru profesioniștii și specialiștii din industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morărit, HoReCa pentru a descoperi ultimele noutăți, inovații și tendințe: utilaje, echipamente, materii prime și ingrediente, mobilier, ambalaje, consumabile și servicii.

Trei zile – joi, vineri, sâmbătă – pentru a experimenta în persoană și pentru a proiecta împreună viitorul industriilor de profil. Evenimentul reprezintă un loc de întâlnire unic pentru dialog cu companii și profesioniști, pentru a discuta scenarii din industrie și o oportunitate de afaceri, networking, actualizare profesională și partajare.

INDUSTRIA PANIFICAȚIEI, COFETĂRIEI ȘI HORECA ÎNTÂLNITĂ LA GASTROPAN – 14-16 MARTIE 2024, BRAȘOV

GastroPan 2024 pregătește o nouă ediție dedicată sectorului de panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit și HoReca reunind companii și profesioniști din întregul ecosistem de echipamente și tehnologie alimentară din sectorul alimentar și materii prime prin distribuție comercială.

Reîntâlnirea industriei de profil pe 14-16 martie 2024, la Brașov – GastroPan, ediția a XV-a

14-16 martie 2024 – joi, vineri, sâmbătă – expoziția internațională GastroPan la care se vor întâlni mii de specialiști, antreprenori, oameni de afaceri pentru a discuta cele mai noi tendințe globale din industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolatei, morăritului și HoReca. Vizitatorii vor vedea, experimenta și comunica cu producătorii și furnizorii de soluții, tehnologii, utilaje, echipamente, materii prime și ingrediente și multe altele, potrivite pentru afacerea proprie, fie dacă este la început de drum, fie că este pe piață de zeci de ani, acest lucru însemnând că expoziția este potrivită pentru fiecare dintre noi.

GASTRONOMIA ȘI COFETĂRIA S-AU RIDICAT LA NIVEL DE ARTĂ LA CONCURSURILE GASTROPAN 2023

SECȚIUNEA GASTRONOMIE
Arta gastronomiei prin ochii tinerei generații Se pune un accent foarte mare pe gândurile și tendințele aduse și implementate de tinerele generații de studenți și elevi, astfel, echipele de studenți și elevi au avut ocazia de a realiza un platou festiv din fructe de mare și pește și un desert românesc. Aceste preparate pot fi realizate cu ușurință în orice locație de restaurant în România, având specificul culturii noastre. Tinerii au avut emoții ca totul să iasă perfect, și așa a și ieșit!

PÂINEA ANULUI 2023: PÂINE SEMIALBĂ CU CARTOFI ȘI SEMINȚE „TELEMAGOS” 1 KG

MATERII PRIME ȘI AUXILIARE FOLOSITE:  făină albă de grâu (conține gluten), făină neagră de grâu (conține gluten), pastă de cartofi, semințe de dovleac, -de floarea soarelui, -de susan și -de in, sare iodată, drojdie.