Spații expoziționale

Următoarea ediție a expoziției GastroPan se va desfășura între 14-16 martie 2024, la Brașov, complexul Lux Divina, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina, Parc și spații outdoor. Repartizarea expozantelor se va realiza astfel:

Image

Furnizorii care vor să participe la GastroPan 2024 în calitate de expozant, au posibilitatea de a rezerva spații expoziționale:

  • Stand expozițional: Rezervarea unui stand în cadrul expoziției reprezintă, cu siguranță, cea mai bună metodă de a intra în contact cu vizitatorii. Expunerea soluțiilor și tehnologiilor oferite de furnizori în cadrul unui stand expozițional reprezintă cea mai bună oportunitate de a prezenta ofertele, oferind libertate și creativitate pentru promovarea produselor și serviciilor.
  • Spații de expunere outdoor: Amplasate chiar lângă intrările principale ale sălilor expoziționale, spațiile de expunere outdoor sunt ideale pentru expunerea food-truckurilor, vehiculelor comerciale sau rulotelor/căsuțelor de prezentare a unor firme care oferă produse și servicii profesionale pentru sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa.
  • Business Point: Amplasat într-un spațiu special amenajat și dotat cu o masă și două scaune pentru discuții, Business Point-ul permite și amplasarea unui roll-up pentru o mai bună reprezentare, iar accesul la aceste zone vor fi semnalizate de către organizatori.