fbpx
images/2024/GP_header_k-03.jpg#joomlaImage://local-images/2024/GP_header_k-03.jpg?width=1390&height=696

TORT CU NUCI ȘI MIERE ȘI PÂINE CU TREI TIPURI DE FĂINĂ – CÂȘTIGĂTOARELE CELOR MAI RÂVNITE PREMII LA CONCURSURILE GASTROPAN 2024

Menite să sprijine dezvoltarea de produse inovatoare și competitivitatea în acest sector, Concursurile GastroPan aduc pentru producătorii români o provocare – aceea de a crea noi produse, de a aduce pe piață noi soluții și de a pune în valoare cele mai noi tendințe.

Această provocare a fost acceptată, în acest an, de peste 100 de specialiști, care au prezentat rezultatele muncii lor în cadrul celor trei secțiuni de concurs: cofetărie, panificaţie-patiserie și gastronomie. Tortul Anului 2024 s-a caracterizat printr-un produs cu un mousse de ciocolată cu pralină de nucă coaptă, cremos de miere caramelizată și foi cu miere care au avut în compoziție untul ce a înlocuit untura din rețeta clasică, iar Pâinea Anului 2024 a fost obținută din făină de grâu, făină de spelță integrală, făină de secară integrală, maia sălbatică, fulgi de ovăz, iaurt și sare.

Iată o parte din galeria foto de la Concursurile GastroPan 2024:

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Organizatorii țin să mulțumească tuturor expozanților, vizitatorilor, asociațiilor de specialitate, concurenților, sponsorilor, membrilor juriului și partenerilor care au susținut desfășurarea acestui eveniment!

Felicitări concurenților pentru ingeniozitatea, talentul și profesionalismul cu care s-au pregătit pentru această competiție!