Reîntâlnirea industriei de profil pe 14-16 martie 2024, la Brașov – GastroPan, ediția a XV-a

Reîntâlnirea industriei de profil pe 14-16 martie 2024, la Brașov – GastroPan, ediția a XV-a

14-16 martie 2024 – joi, vineri, sâmbătă – expoziția internațională GastroPan la care se vor întâlni mii de specialiști, antreprenori, oameni de afaceri pentru a discuta cele mai noi tendințe globale din industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolatei, morăritului și HoReca. Vizitatorii vor vedea, experimenta și comunica cu producătorii și furnizorii de soluții, tehnologii, utilaje, echipamente, materii prime și ingrediente și multe altele, potrivite pentru afacerea proprie, fie dacă este la început de drum, fie că este pe piață de zeci de ani, acest lucru însemnând că expoziția este potrivită pentru fiecare dintre noi.

Salvează data: GastroPan – 14-16 martie 2024, la Brașov, centrul Lux Divina!

Cea mai mare și importantă expoziție de specialitate pentru industria de panificație și cofetărie este la început de organizare pentru a oferi celor din industrie un loc prietenos, prielnic și sigur de  întâlnire, dar un lucru este sigur: în 14-16 martie 2024, la Brașov, centrul Lux Divina, se va reuni industria panificație, cofetărie și HoReCa. GastroPan invită specialiștii din domeniu de a se reîntâlni pentru a afla cele mai noi inovații globale, tendințe noi și inovative, a forma legături și contacte noi, a prezenta produsele noi și a transfera cunoștințe noi într-o gamă largă – toate într-un singur loc.

Expoziția îndeplinește cerințele și așteptările vizitatorilor și expozanților, întrucât GastroPan reprezintă un loc de întâlnire perfect pentru a forma colaborări noi și de durată, edițiile de până acum fiind unele de succes datorită caracterului său profesional, tip B2B, unde vizitatorii au regăsit soluții și tehnologii strict pentru domeniilor lor de activitate. Mulți expozanți au specificat faptul că GastroPan a reușit să aducă clienți noi și că că au ajuns la grupurile țintă de vizitatori prin intermediul expoziției subliniind că expoziția le-a îndeplinit așteptările, mai ales în ceea ce privește conectarea cu vizitatorii internaționali.

Subiecte noi discutate la GastroPan 2024

Gust nou și inovativ, tradiții clasice expuse prin prisma modernismului, brutărie artizanală și baghete cu ingrediente nemaiîntâlnite – sunt doar unele tendințe care vor fi expuse și discutate în cadrul expoziției. Pe lângă acestea, vor fi prezentate soluții pentru unele dintre cele mai recente provocări din industria de profil: creșterea prețurilor pentru materii prime, inflație, metode de producție, congelare, creșterea prețurilor pentru energia electrică – toate acestea fiind subiecte abordate la GastroPan 2024. 

Povești de succes, discuții, prezentări, demonstrații de gătit live, unde vizitatorii vor găsi răspunsuri la cele mai recente probleme de actualitate: ingrediente (semințe, materii prime, drojdii), preocupări de mediu, lipsă de forță de muncă (recrutare, formare, vocație, fidelizare), digitalizare (roboți, inteligență artificială, software specifice pentru fiecare etapă tehnologică). Pentru 3 zile, specialiștii și antreprenorii, asociațiile și patronatele de profil, brutari, cofetari și bucătari recunoscuți național și internațional vor participa la eveniment pentru a celebra industria panificației, cofetăriei și HoReCa.

GastroPan 2024 propune un program axat pe responsabilitate, modernism, siguranță și evoluție. În cadrul discuțiilor dintre expozanți și vizitatori, specialiștii de top vor vorbi despre temele majore de actualitate, în special în ceea ce privește mediul: know-how artizanal și local, aprovizionare cu materii prime, responsabilitatea eco și reutilizarea subproduselor alimentare. Se vor concentra și pe subiectele clasice, cum ar fi rețete și metode tehnologice, produse naturale, agricultură ecologică, produse locale.

 

 

De la tehnică la inovație, de la inspirare la implicare

Investind în echipamente, servicii și produse dezvoltate de departamentele R&D ale furnizorilor din sector, brutarii și patiserii vor transforma procesul și vor oferi clienților lor o ofertă din ce în ce mai calitativă. Într-adevăr, a participa la GastroPan înseamnă a participa la o întâlnire pentru a face față provocărilor piețelor în schimbare rapidă, unde tehnologia și utilizările împrumută din ce în ce mai mult din tendințele globale, într-o lume permeabilă tuturor evoluții.

Industria de panificație este una dintre cele mai vechi și mai apreciate domenii ale industriei alimentare. Oricât de stabile ar fi, noile tehnologii și cererea în schimbare a consumatorilor înseamnă că modurile în care se procesează și se ambalează pâinea și alte produse de panificație evoluează.

Există, de asemenea, o gamă mai largă de produse de panificație disponibilă decât oricare alta. Pâinea, prăjiturile și gustările tradiționale sau cele exotice au devenit populare în rândul consumatorilor în ultimele decenii, iar gusturile continuă să se lărgească. Odată cu toate aceste produse noi, apare nevoia de ambalaje de panificație adaptate pentru a satisface cerințele fiecăruia. Consumatorii caută opțiuni de ambalare durabile mai mult ca niciodată, dar nu sunt mai puțin atrași de ambalaje atractive.

GastroPan este oportunitatea de a explora inovațiile în utilajele de coacere, producție și ambalare. Este, de asemenea, o șansă de a aborda problemele care afectează industria de panificație astăzi. Se face cunoștință cu liderii din panificație și cofetărie, noi asociați și contacte de afaceri din sector.

Cu expoziții live de gătit și demonstrații ale celor mai recente tehnici de producție și ambalare, se poate vedea cum noua tehnologie poate rezolva provocările legate de perioada de valabilitate a produselor, tendințele de coacere, problemele de mediu și sănătate, minimizarea deșeurilor și numeroase alte probleme care afectează sectorul panificației în anii viitori. Îndeplinirea ambelor cerințe, menținând în același timp costurile scăzute și producția ridicată, este o provocare pe care industria de panificație trebuie să o facă în continuare – toate răspunsurile pot fi găsite în cadrul expoziției GastroPan.

 

 

Industria de panificație și cofetărie introduce utilizarea ingredientelor inovatoare pentru a simplifica procesarea și pentru a ajuta la reducerea presiunii costurilor. Pe lângă acestea, tot mai mulți producători din industrie aleg echipamente profesionale de înaltă eficiență de economisire a energiei și linii de producție inteligente, care reduc foarte mult costurile de producție.

Lipsa forței de muncă în industria alimentară aduce soluții în cadrul expoziției, soluția cea mai potrivită este automatizarea industriei. Roboții au un alt efect pozitiv asupra ratei de ocupare. Oriunde sunt instalați, aceștia asigură un nivel constant al calității și al fluxului de operațiuni.

Pentru a satisface așteptările în materie de autenticitate, gust și calitate, dar și respect pentru planeta noastră, brutarii, cofetarii și bucătarii trebuie să promoveze valori care să-i ajute să stea deasupra concurenței: alegerea produselor locale, utilizarea de materii prime, care sunt, atât sezoniere, cât și mai ecologice. De asemenea, trebuie să propună o ofertă inovatoare, adaptată la tendințele actuale (sănătoasă, fără gluten/zahăr/lactoză, locală) fără a neglija valorile tradiționale care stau la baza comerțului lor. Cu toate acestea, pentru a se conforma pe deplin pentru astfel de cerințe, producătorii trebuie, de asemenea, să adopte măsuri pentru a limita risipa de alimente pentru producție și vânzări.

Prin diversitatea produselor și ofertelor oferite la diferite momente ale zilei, brutarii și cofetarii își măresc prezența în viața consumatorilor. Pe lângă o gamă largă de produse creative pentru gustări, acestea trebuie, de asemenea trebuie să asigure că locațiile lor oferă un mediu confortabil de care consumatorii se vor bucura. Clienții sunt atenți la serviciile oferite și vor aprecia digitalizarea, schemele de loialitate, angajamentul pentru reducerea deșeurilor. Toate aceste practici au fost prezentate la GastroPan 2023 în cele 3 zile de eveniment urmând a fi prezentate într-o variantă mai nouă și anul viitor.

Brutarii trebuie să comunice la abordarea lor, atât în ​​magazin, cât și mai departe, pe social media, fiind demonstrate soluții în cadrul standurilor expozante. GastroPan oferă surse de inspirație pentru profesioniști și sugestii de creștere pentru a ajuta brutarii, cofetarii și bucătarii să aleagă ideile care sunt potrivite pentru ei, revizuind conceptele inovatoare și creând spații noi la modă.

 

 

Cine ar trebui să participe la GastroPan 2024?

  • Profesioniști din industria panificației, cofetăriei și HoReCa responsabili cu achiziționarea de utilaje de procesare, fabricare și ambalare
  • Producători și furnizori cheie din sector care caută să maximizeze resursele și să minimizeze costurile de producție
  • Specialiști din industrie cu accent pe durabilitatea ambalajelor și problemele de mediu
  • Factorii de decizie din industrie care doresc să-și extindă conexiunile de afaceri

Oportunități de creștere și inovare

  • Vizualizarea cele mai recente tehnologii de creștere a utilajelor pentru a optimiza viteza și eficiența producției
  • Explorarea soluțiilor ecologice pentru a păstra lumea din jur și pentru a satisface cererea clienților pentru producții durabile din panificație, cofetărie și HoReCa
  • Creșterea cunoștințelor despre tendințele din industrie, măsurile cheie de siguranță și factorii determinanți din sector

Întâlniri de succes între expozanți și vizitatori

  • Oportunități, soluții și tehnologii pentru dezvoltarea afacerii
  • Demonstrațiile live, în timp real, ale celei mai recente tehnologii de producție și de fabricație care vor permite factorilor de decizie să evalueze pe deplin caracteristicile și beneficiile unei game de produse
  • Implicarea și conectarea cu colegii din industrie, furnizorii potențiali și viitorii clienți

 

Pe pagina www.gastropan.ro puteți urmări mai multe imagini despre ediția GastroPan 2023. Pe website-ul și pagina de Facebook a expoziției și prin intermediul revistei Brutarul-Cofetarul vă vom ține la curent cu informații despre următoarea ediție.

 

Pentru mai multe informații și detalii privind modalitățile de participare și promovare pregătite de organizatori pentru furnizorii din domeniu, contactați organizatorii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0733 313 043.