Minunile Lumii din pastă de zahăr și ciocolată la GastroPan 2020

Cea mai mare competiție dedicată promovării inovațiilor, dar și a talentelor din industria de panificație, cofetărie și HoReCa se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 la Arad, la centrul expozițional Expo Arad, în cadrul expoziției GastroPan. Expoziția GastroPan este cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est. Vă invităm să urmăriți o mică retrospectivă a expoziției GastroPan 2019: https://bit.ly/2rYojpY Cele 9 categorii de concurs grupate în 3 secțiuni, la care vor fi premiate, printre altele, Pâinea Anului 2020 (industrială și artizanală) și Tortul Anului 2020, vor aduce în prim plan creativitatea concurenților, evidențiind ultimele tendințe în materie de gust, aspect, consistență, decorare și servire.

GastroPan aduce idei de afaceri și pentru proiecte start-up din panificație, cofetărie și HoReCa

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Arad, în perioada 12-14 martie 2020. Cea de-a 12-a ediție a expoziției, un eveniment tip B2B, va prezenta numeroase soluții și tehnologii profesionale oferite de cei mai de seamă furnizori din industrie, veniți din toate colțurile lumii. În pavilioanele centrului expozițional Expo Arad va fi expusă cea mai diversificată gamă de produse, soluții și tehnologii existente pe piață pentru cei care deja au o firmă dar și pentru cei care sunt la început de drum.

TOT MAI MULȚI EXPOZANȚI DIN ROMÂNIA ȘI STRĂINĂTATE VIN LA GASTROPAN 2020

În perioada 12-14 martie 2020 se va desfășura, în orașul Arad, în centru expozițional Expo Arad, ediția a XII-a a celui mai important eveniment autohton din domeniul panificației, al cofetăriei și al ospitalității: expoziția internațională GastroPan. Organizată anual, expoziția GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții din domeniile panificație, cofetărie și HoReCa într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat.

Bilanț GastroPan 2019: inovațiile sectorului de panificație, cofetărie și HoReCa

Porții mai mici dar cu valoare adăugată mai mare, brutării cu opțiune de servire a mesei, hoteluri cu produse de patiserie proaspăt coapte, înghețată artizanală preparată în fața clientului, torturi fără zahăr, pâine fără gluten sau deserturi fără lactoză. Acestea sunt doar câteva din tendințele prezentate anul acesta la GastroPan ca generatoare de trenduri în panificație, cofetărie și HoReCa.

Artă culinară la Concursurile GastroPan 2019

În cadrul Concursurilor GastroPan 2019 s-a premiat cel mai reuşit, apetisant, elegant, estetic şi sănătos platou culinar pregătit individual şi în echipă, precum şi cele mai uimitoare creaţii artistice ale celor mai talentaţi sculptori în fructe şi legume. Cei mai talentați bucătari din România au participat la categoriile secțiunii gastronomie a Concursurilor GastroPan, aflaţi cine sunt câştigătorii categoriilor Platouri culinare reci şi Sculptură în legume şi fructe!

Concursurile GastroPan au desemnat Pâinea Anului 2019 - industrial și artizanal

Pâinea cu 10 tipuri de făină și 10 tipuri de semințe, realizată de GNF Bakery din Constanța a câștigat vineri, 29 martie, trofeul Pâinea Anului 2019 realizată artizanal, la Concursurile de Panificație-Patiserie din cadrul expoziției internaționale GastroPan, cel mai mare eveniment dedicat sectorului de panificație, cofetărie și HoReCa. În cadrul aceleiași competiții, Brutăria Bocskor din Harghita a câștigat Trofeul Pâinea Anului 2019 produsă industrial, cu o pâine de secară fără drojdie, cu cartofi.