Peste doar câteva zile, GastroPan își deschide porțile între 17-19 martie, la Brașov, complex Lux Divina, unde se vor prezenta cele mai noi tehnologii, soluții și inovații pentru toți specialiștii din zona panificației, cofetăriei și HoReCa. Zona de panificație, patiserie și gelaterie de la GastroPan face parte dintr-un concept unic de expoziție care combină specializarea verticală cu afinitățile lanțului de aprovizionare în diferitele domenii, inclusiv catering profesional, cafea și ceai, mobilier pentru masă. Prin urmare, nu este surprinzător că GastroPan, detectează cele trei tendințe pentru 2023 legate de aceste domenii: livrare, calitate, management și cel mai important, gusturi inovatoare.
Expoziția internațională GastroPan își așteaptă vizitatorii noi și vechi în perioada 17-19 martie, la Brașov, complex Lux Divina, în 3 săli expoziționale și spații outdoor, pentru a afla, cunoaște, experimenta cele mai noi soluții, inovații și tehnologii din lumea panificației, cofetăriei și HoReCa. Zeci de producători și furnizori își vor prezenta produsele și serviciile, iar zeci de mii de vizitatori din țară și străinătate vor vizita expoziția. Vizitatorii prezenți vor recunoaște toate produsele și serviciile expuse prin parcurgerea catalogului oficial GastroPan și vor afla mult râvnitele premii, Tortul Anului și Pâinea Anului 2023.
17-19 martie, Brașov – privind cu nerăbdare, spre viitor: astăzi, mai mult ca niciodată, este o prerogativă pentru fiecare operator din sectorul panificației, cofetăriei și ospitalității. Un aspect care a reprezentat GastroPan, expoziția internațională pentru lumea panificației, cofetăriei și HoReCa. Industria se va reîntâlni față în față pentru a prezenta produse, a face schimb de idei în cadrul discuțiilor de specialitate și a descoperi cele mai recente tendințe și inovații la fața locului.
Brașov, 17-19 martie 2023 – de la materii prime la produsul finit; utilaje de fabricare a aluatului până la cuptoare; calitate și inovație sunt cele două cuvinte cheie ale unui sector precum panificație, patiserie, cofetărie, Horeca, care revin la expoziția GastroPan, programată în primăvară, la centrul Lux Divina. Acest eveniment își confirmă încă o dată punctul de întâlnire al profesioniștilor din panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit și HoReCa, dar și oportunitate de formare de parteneriate și discuții pentru toate părțile interesate ale lanțurilor de aprovizionare aparținând industriei alimentare.
Expoziția internațională GastroPan 2023 oferă o altă sursă incontestabil de importantă de cunoștințe și transfer de informații necesare pentru definirea direcției ulterioare de dezvoltare a industriei de panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit și HoReCa. Evenimentul care va avea loc între 17-19 martie 2023, la Brașov, în complexul Lux Divina, va aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții, permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat.
Producătorii și furnizorii de echipamente, utilaje, materii prime, soluții și tehnologii din sectoarele de morărit, panificație, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie și HoReCa își dau întâlnire la expoziția GastroPan care va avea loc în data de 17-19 martie 2023, la Brașov, la centrul Lux Divina. În martie 2023, industria se va reîntâlni față în față pentru a prezenta produse, a face schimb de idei în cadrul discuțiilor de specialitate și a descoperi cele mai recente tendințe și inovații chiar la fața locului.