Cea mai mare competiție dedicată promovării inovațiilor, dar și a talentelor din industria de panificație, cofetărie și HoReCa se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 la Arad, la centrul expozițional Expo Arad, în cadrul expoziției GastroPan. Expoziția GastroPan este cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est.
Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Arad, în perioada 12-14 martie 2020.
Organizatorii expoziției GastroPan 2020 oferă furnizorilor și asociațiilor profesionale posibilitatea de a organiza workshop-uri și conferințe în cadrul expoziției.
Următoarea ediție a celui mai important eveniment de afaceri pentru profesioniștii din industriile de panificație, cofetărie și HoReCa, expoziția GastroPan, se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 în centrul expozițional Expo Arad. ”Născut” în anul 2009, sub numele de Expo Pan, evenimentul de specialitate a venit ca o urmare firească a nevoii furnizorilor de soluții și a producătorilor de a se întâlni într-un cadru care să permită schimbul de oferte, de know-how și testarea echipamentelor și a ingredientelor inovatoare lansate. Capacitatea de a reuni cererea şi oferta de pe piaţă în scurt timp au făcut din GastroPan cea mai eficientă platformă de afaceri din industria de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică din România.
Oportunități de promovare vor avea restaurantele, precum și companiile producătoare din domeniul panificației, patiseriei și cofetăriei, prin intermediul Concursurilor GastroPan, cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa, care se va desfăşura în perioada 12-14 martie 2020 la Arad, în cadrul expoziţiei GastroPan. Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentaţi brutari, cofetari și bucătari autohtoni care își vor demonstra măiestria în fața unui juriu format din experți de talie mondială. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (PANIFICAȚIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE), în cadrul cărora juriul selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2020 în România – industrial și artizanal, precum și Tortul Anului 2020.
Ediția cu numărul 12 a expoziției GastroPan își anunță de pe acum succesul, zeci de expozanți din mai multe țări anunțându-și deja participarea. Centrul expozițional din Arad va deveni, în perioada 12-14 martie 2020, punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de țări cu mii de specialiști și antreprenori din panificație, cofetărie, alimentație publică și HoReCa.
Următoarea ediție a expoziției GastroPan se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020, la centrul expozițional Expo Arad. Organizatorii au început deja pregătirile pentru cea de-a 12-a ediție a celui mai important eveniment anual al profesioniștilor din panificație, cofetărie și HoReCa. Este, așadar, momentul oportun pentru companiile furnizoare de echipamente, ingrediente și soluții pentru sectoarele vizate să planifice participarea la GastroPan 2020.