GastroPan va aduce soluții pentru revenirea post-pandemie - Arad, 21-23 septembrie 2021

În pofida efectelor generate de pandemia de coronavirus, organizatorii țin să facă în continuare tot posibilul pentru ca evenimentul să rămână principala sursă de inspirație pentru cei care vor să pornească, să dezvolte sau să relanseze o afacere din sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa. În perioada 21-23 septembrie 2021 centrul expozițional din Arad va deveni, punctul de întâlnire a furnizorilor naționali și internaționali cu specialiștii și antreprenorii din panificație, cofetărie, alimentație publică și HoReCa. Timp de 12 ani GastroPan a fost locul care concentrează esența tehnologiilor și soluțiilor pentru afacerile din profil.

Expo GastroPan vă așteaptă în perioada 21-23 septembrie 2021

Cea de-a 12-lea ediție a expoziției internaționale GastroPan este programată pentru perioada 21-23 septembrie 2021, și se va desfășura în centrul expozițional Expo Arad, în cazul în care se ridică restricțiile autorităților privind organizarea expozițiilor. Evenimentul tip B2B va reuni cererea și oferta industriilor de panificație, cofetărie și HoReCa, fiind punctul de întâlnire al specialiștilor cu cei mai importanți furnizori de tehnologii, echipamente, ingrediente, accesorii și soluții IT, un nod unde reprezentanții acestor industrii pot avea discuții de business pentru dezvoltarea afacerilor și implicit a sectorului

Pâinea și Tortul Anului 2021 vor fi premiate la expoziția GastroPan

Următoarea ediție a expoziției internaționale GastroPan este programată pentru perioada 21-23 septembrie 2021, și se va desfășura în centrul expozițional Expo Arad, în cazul în care se ridică restricțiile autorităților privind organizarea expozițiilor. Evenimentul tip B2B va reuni cererea și oferta industriilor de panificație, cofetărie și HoReCa, fiind punctul de întâlnire al specialiștilor cu cei mai importanți furnizori de tehnologii, echipamente, ingrediente, accesorii și soluții IT, un nod unde reprezentanții acestor industrii pot avea discuții de business pentru dezvoltarea afacerilor și implicit a sectorului. În cadrul expoziției vor fi organizate Concursurile GastroPan la care se vor premia Pâinea și Tortul Anului 2021.

Expoziția GastroPan 2021 la Arad, va pune accentul pe soluții de afaceri inovatoare care pot contribui nu doar la scoaterea din criză a afacerilor, ci și la creșterea competitivității și a calității produselor și serviciilor din domeniu.

gp

Domeniile de activitate a expozanților GastroPan 2021

Oferta de produse și servicii pe care expozanții o pregătesc pentru vizitatorii GastroPan cuprinde cele mai noi inovații din domeniile în care activează, precum și cele mai căutate soluții pentru clienții lor.

  • Panificație-patiserie-morărit: utilaje, mobilier și echipamente pentru brutării; linii complete de panificaţie și patiserie; cuptoare de toate tipurile şi tehnologiile; pungi, cutii, hârtie de ambalat, cadouri, ambalaje din hârtie și carton pentru industria alimentară; ingrediente; soluţii software și hardware pentru brutării, patiserii; vitrine; autoutilitare; soluții de curățare și igienizare; design interior; tăvi, forme și alte ustensile etc.
  • Cofetărie: mobilier, utilaje, echipamente, ustensile și accesorii pentru cofetării; gamă largă de ingrediente, arome pentru cofetărie, premixuri instant pentru umpluturi de cofetărie, umpluturi de fructe pentru cofetărie, creme preparate pentru cofetării, marțipan, frișcă, fondant etc.; ustensile și accesorii; ambalaje profesionale pentru cofetării; soluţii software specializate pentru cofetării; ornamente pentru decorarea torturilor etc.
  • Gelaterie: echipamente, consumablie pentru gelaterii; mașini de preparat îngheţată; arome, esenţe, coloranţi, aditivi pentru gelaterie; variegato, topping, sisteme de stabilizare a îngheţatei, bază pentru îngheţată soft, siropuri pentru mașini de îngheţată stradale, siropuri concentrate pentru dozatoare etc.
  • HoReCa: mobilier și diferite echipamente pentru toate sectoarele din industria alimentară; frigidere profesionale, vitrine frigorifice, şoc freezer alimente, instalaţii și utilaje frigorifice; hote profesionale; specialităţi de ceaiuri din întreaga lume; soluţii inovative pentru hoteluri, restaurante, fast food-uri, care vor reduce costurile; produse fine de panificaţie congelate rapid, produse gastronomice; textile; energie electrică/gaze naturale etc.
  • Cafea: espressoare, aparate de cafea, frape; cafele și ceaiuri rare; soluţii unice pentru cafeaua espresso etc.

FIRMELE CARE VOR SĂ PARTICIPE LA GASTROPAN 2021 CU STAND EXPOZIȚIONAL pot solicita o ofertă de stand completând formularul de înregistrare accesibil pe www.gastropan.ro sau contactând organizatorii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0733 313 043.

 

Specialiștii sunt așteptați la Concursurile GastroPan 2021

Pe lângă atracțiile permanente, tehnologiile, produsele și soluțiile prezentate la standurile expozanților, cele trei zile ale expoziției vor găzdui cele trei secțiuni ale Concursurilor GastroPan: PANIFICAȚIE-PATISERIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE.

Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentaţi brutari, cofetari și bucătari autohtoni care își vor demonstra măiestria în fața unui juriu format din experți de talie mondială. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale în cadrul cărora juriul selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2021 și Tortul Anului 2021. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2021 se fac până pe 16 august 2021.

COFETĂRIE│21 septembrie 2021│marți

Concursurile de cofetărie se vor desfășura în prima zi a Expoziției GastroPan, în data de 21 septembrie 2021. La această secțiune participanții vor concura pentru Trofeul Tortul Anului 2021, dar și pentru a ajunge pe podium cu creație artistică realizată din pastă de zahăr.

Tematica categoriei Tortul Anului 2021: Tort cu fructe indigene. Pentru șansa de a câștiga trofeul Tortul Anului 2021, concurenții vor prezenta un tort inovator, ce nu se găsește în comerț, cu o denumire originală și cu fructe indigene (afine, caise, căpșuni, cireșe, fragi, gutui, mere, mure, nectarine, pepene galbenă, pepene verde, pere, piersici, prune, struguri, vișine, zmeură, fructe de pădure, cătină, merișor etc.).

Cofetarii artiști și decoratorii de torturi vor avea și ei posibilitatea de a-și demonstra talentul la categoriile Creație artistică din pastă de zahăr. Tematica în această categorie va fi Minunile lumii (inclusiv și minunile lumii moderne aflate în Patrimoniul UNESCO). Iată câteva exemple care pot fi sursa de inspirație a creațiilor artistice: Machu Picchu – Peru, Efes, Pamukkale, Marele Zid – China, Colosseum – Italia, Hristos Mântuitorul – Brazilia, Turnul Eiffel (Paris), Monumentul de la Stonehenge – Anglia, Troia, Cappadocia, piramidele de la Gizeh, Abu Simbel în Egipt, templele de la Karnak – Egipt, Big Ben – Londra, Opera din Sidney, Turnul din Pisa etc.

PANIFICAȚIE-PATISERIE│22 septembrie 2021│miercuri

Atât brutarii artizani, cât și producătorii industriali de pâine vor avea șansa de a câștiga trofeul Pâinea Anului 2021, în două categorii diferențiate în funcție de cantitatea produsă și metodele de fabricație – artizanale sau industriale. În cadrul aceleiași secțiuni, Panificație-Patiserie, concurenții se vor întrece în obținerea celor mai bune produse de patiserie pentru copii cu intoleranță la gluten.

La categoria Pâinea Anului 2021 fabricată industrial în România concurenții vor avea sarcina de a prezenta o pâine fabricată în proces industrial. Concurentul declară la înscrierea în concurs pe propria răspundere că acest produs este realizat în regim tehnologic industrial și se produce într-o cantitate de cel puțin 500 kg/zi. Se va pune accent pe caracterul inovativ al produsului.

La categoria Pâinea Anului 2021 realizată artizanal în România concurenții vor avea sarcina de a prezenta o pâine fabricată în proces artizanal. Concurentul declară la înscrierea în concurs pe propria răspundere că acest produs este realizat în regim artizanal și se produce într-o cantitate maxim 150 kg/zi, cu tematica: Pâine și produse de panificație speciale pentru mic-dejun, adaptate tendințelor nutriționale actuale. Produsul poate fi un prototip care urmează a fi introdus în fabricație, sau un produs deja introdus în producția de serie.

La categoria Produse de patiserie concurenții vor avea sarcina de a prezenta un produs de patiserie pe care-l consideră potrivit pentru copiii care suferă de intoleranță la gluten. Produsul de patiserie se poate realiza din orice tip de aluat. Tematica acestei categorii: Produse de patiserie pentru copii cu intoleranță la gluten.

GASTRONOMIE│23 septembrie 2021│joi

La rândul lor, bucătarii vor avea posibilitatea de a concura la categoria Preparate culinare. Concurenții pot participa individual sau în echipe de maxim 4 bucătari, din care 1 șef de echipă. Echipele de bucătari au de prezentat: un platou festiv cu preparate din pește sau fructe de mare pentru 8 persoane, și o farfurie de prezentare a platoului, precum și un preparat tradițional românesc pentru 4 persoane, (maxim 8 persoane) prezentat în mod autentic, și un preparat de bază vegetarian pentru 2 persoane, poate fi gătit la cald și prezentat rece. La individual, participanții trebuie să pregătească: finger food, două feluri gătite la rece și prezentate la rece și două feluri gătite la cald și prezentate la rece, la ambele categorii pentru 6 persoane, în total vor fi 24 de piese (ingrediente la alegere, din carne, pește, pasăre, vânat, fructe de mare, vegetarian), precum și un meniu gourmet pentru 1 persoană, care cuprinde 5 servicii (gustare, supă, antreu cald, fel principal, desert).

Găsiți regulamentul complet al Concursurilor GastroPan precum și formularul de înscriere la concursuri pe www.gastropan.ro Informații suplimentare despre Concursurile GastroPan 2021 pot fi solicitate la telefon 0732 575 556, prin Whatsapp sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Firmele pot sponsoriza Concursurile GastroPan 2021

Furnizorii de ingrediente, echipamente sau soluții dedicate brutăriilor, cofetăriilor și restaurantelor, au posibilitatea de a susține Concursurile GastroPan în calitate de Sponsori, oferind diverse premii câștigătorilor și pot beneficia de o excelentă promovare în rândul concurenților, juriului, vizitatorilor și expozanților. Informații referitoare la pachetele de sponsorizare și servicii adiționale puteți primi contactând organizatorii: 0732-575.556, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Taloanele de acces din 2020 vor fi valabile pentru ediția din septembrie 2021

Expoziţia GastroPan îşi aşteaptă vizitatorii în perioada 21-23 septembrie 2021, în intervalul orar 10:00 - 18:00. Intrarea se face pe bază de invitaţie sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. De asemenea, taloanele de acces și invitațiile emise deja pentru GastroPan 2020 rămân valabile.

 

Pentru detalii despre expoziția GastroPan contactați organizatorii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0733 313 043. Citiți revista Brutarul-Cofetarul pentru a afla noutățile despre eveniment, vizitați site-ul www.gastropan.ro și urmăriți-ne pe Facebook.

Intenția specialiștilor și a organizatorilor GastroPan este ca evenimentul live să aibă loc în perioada 21-23 septembrie 2021

În urma consultărilor cu partenerii, expozanți, dar și vizitatori, producătorii din domeniile vizate, având în vedere evoluția promițătoare a situației cauzată de pandemie, s-a decis ca cea de-a 12-lea ediție a expoziției GastroPan să se desfășoară în perioada 21-23 septembrie 2021, în centrul expozițional Expo Arad. Noua perioadă de desfășurare, a fost fixată astfel încât expoziția să aibă loc în formatul clasic, cu prezență fizică, imediat după ridicarea restricțiilor impuse de autorități.

GastroPan 2021 - în curs de reprogramare

Persistența și evoluția situației create de pandemie, restricțiile și interdicțiile legale în vigoare privind organizarea și desfășurarea evenimentelor, precum și dorința de a menține statusul expoziției de eveniment B2B eficient și de a proteja atât sănătatea participanților, cât și a expozanților și vizitatorilor au fost principalii factori care au dus la decizia de amânare a expoziției GastroPan.

Numeroase vizitatori, specialiști din sectoarele de panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa, concurenți și peste 100 de expozanți, furnizori înscriși așteaptă decizia oficialităților cu privire la posibilitatea de a organiza următoarea ediție a expoziției. Noua dată a expoziției urmează să fie anunțată în curând, în funcție de evoluția situației create de coronavirus. Până atunci, vă invităm să experimentați atmosfera de la GastroPan printr-o serie de imagini de la edițiile anterioare.

gp
2
1
B0521sgastropan-3
B0521sgastropan-2
B0521sgastropan-5
B0521sgastropan-4

Vom reveni în cel mai scurt timp cu mai multe informații cu privire la organizarea expoziției. Noutățile despre evoluția situației vor fi comunicate în timp real pe pagina oficială a expoziției www.gastropan.ro, pe facebook, precum și pe alte canele mediatice (website-urile revistelor Brutarul-Cofetarul și Gastromedia, social media, servicii de Newsletter, e-mail etc.).


Pentru mai multe detalii contactați: 0733 313 043, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expo GastroPan se amână pentru o dată care urmează a fi anunțată în primul trimestru al anului 2021

Ținând cont de obiectivul expoziției și luând în considerare persistența și evoluția situației create de pandemie, respectiv din cauza restricțiilor și interdicțiilor legale în vigoare privind organizarea și desfășurarea evenimentelor, precum și din dorința de a proteja atât sănătatea participanților, cât și afacerile expozanților și vizitatorilor, s-a decis ca cea mai bună soluție pentru organizarea cu succes a expoziției GastroPan este amânarea celei de-a 12-lea ediții a expoziției, care a fost programată pentru perioada 11-13 martie 2021. Noua dată a expoziției urmează să fie anunțată.

GastroPan 2021 va fi o expoziție hibridă - experiența live combinată cu cea virtuală

Ediția următoare a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 11-13 martie 2021, în centrul expozițional Expo Arad, iar în contextul pandemiei această ediție va oferi o experiență unică tuturor participanților prin posibilitatea prezenței digitale la expoziție, pe lângă prezența fizică.

Organizat cu respectarea celor mai stricte norme de siguranță, expoziția live, cu participarea fizică a expozanților și a vizitatorilor, va fi în continuare evenimentul tip B2B care va reuni cererea și oferta industriilor de panificație, cofetărie și HoReCa, fiind punctul de întâlnire al specialiștilor cu cei mai importanți furnizori de tehnologii, echipamente, ingrediente, accesorii și soluții IT, un nod unde reprezentanții acestor industrii pot avea discuții de business pentru dezvoltarea afacerilor și implicit a sectorului. Prin acest nou sistem hibrid, expoziția se va desfășura atât live cât și online, iar accentul va fi pus pe soluții de afaceri inovatoare care pot contribui nu doar la scoaterea din criză a afacerilor, ci și la creșterea competitivității și a calității produselor și serviciilor din domeniu.

GastroPan live și GastroPan virtual – o expoziție hibridă

Ediția anului 2021 va oferi o platformă complexă pentru întâlniri de afaceri, experiența live fiind combinată cu cea virtuală. Cu ajutorul unui software, organizatorii expoziției pun la dispoziția tuturor participanților un sistem hibrid care asigură accesul la expoziție fără contact fizic, oferă posibilitatea programării întâlnirilor de afaceri, participanții înregistrați care nu vor putea să se prezinte fizic vor avea posibilitatea să participe online. Acest nou sistem pune accent pe întâlnirile tip B2B, chiar și în condițiile actuale, în care prezența fizică este limitată la minimum, cu focus pe caracterul profesional, participarea la expoziție poate fi la fel de eficientă și profitabilă, obiectivul GastroPan 2021 fiind relansarea afacerilor din panificație, cofetărie, gelaterie, cafea și HoReCa.

GastroPan - platformă de lansare și testare a noutăților

Unii producători încearcă să găsească noi surse de profit prin extinderea activității, în timp ce alții sunt în căutarea de noi nișe de afaceri. Unii vor să se extindă, alții să se specializeze. Unii antreprenori au nevoie de idei în amenajarea unui magazin de profil, alții tocmai implementează o nouă linie de producție. Indiferent care este motivul vizitei, la standurile GastroPan fiecare veți regăsi și veți putea experimenta o gamă variată de soluții și tehnologii pentru toate tipurile de afaceri de profil.

Vizitatorii își vor satisface pasiunea pentru artă și artizanat, vor urmări modul de funcționare a unor linii industriale avansate, vor descoperi rețete tradiționale reinventate, și noi stiluri alimentare. GastroPan este locul în care numeroși furnizori își prezintă noutățile, oferind vizitatorilor oportunitatea de a testa și compara ultimele metode și tehnologii de procesare, modelare, coacere sau decorare. Demonstrațiile practice susținute la standuri asigură un mediu profesionist plin de programe dinamice și atractive.

GastroPan aduce noi idei de afaceri

Inspirația sau o nouă idee pentru dezvoltarea afacerii poate să vină în oricare moment, însă în contextul unei expoziții care deschide perspective de piață și prezintă inovații, șansele cresc semnificativ. Expunerea la soluțiile dezvoltate de experți internaționali, moduri de lucru complexe ale profesioniștilor în domeniu, demonstrații ale celor mai utile tehnologii disponibile, creează împreună un context propice lansării de produse noi, dezvoltării și extinderii gamelor de produse din portofoliu, precum și ”preluarea” unor moduri noi de abordare ale publicului țintă.

Spațiile largi de discuții, prezența inginerilor și experților în standurile firmelor expozante, participarea celor mai importante asociații profesionale ale sectorului la expoziție, toate contribuie la diseminarea unei cantități semnificative de informație și aduc răspunsuri pentru probleme des întâlnite în piață.

Focus pe soluțiile profesioniste

Indiferent de tipul și mărimea afacerii, toți managerii și specialiștii din domeniile țintă vor regăsi la standurile GastroPan soluțiile potrivite pentru activitățile pe care le desfășoară. Chiar dacă operați o mică brutărie artizanală, un laborator de cofetărie sau o fabrică de fursecuri, furnizorii români și străini care expun la standuri vor răspunde cu ingredientele, ustensilele, utilajele și tehnologiile potrivite.

Faptul că atrage exclusiv un public specialist reprezintă atracția principală atât pentru vizitatorii cât și pentru expozanții GastroPan. Astfel, participarea la eveniment este o investiție profitabilă pentru ambele părți implicate - furnizorii care își expun soluțiile la standuri pe de o parte și managerii și specialiștii care vizitează expoziția de cealaltă parte. GastroPan este singurul loc ce reunește anual timp de 3 zile, mii de specialiști, antreprenori și furnizori din sectorul de panificație, cofetărie, gelaterie, cafea și HoReCa.

Pentru a deveni expozant și a beneficia de o poziționare favorabilă a standului, contactați organizatorii la telefon 0733 313 043 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru detalii despre expoziția GastroPan 2021 urmăriți pagina www.gastropan.ro sau contactați organizatorii.

gp2