GastroPan vă așteaptă în perioada 11-13 martie 2021

În perioada 11-13 martie 2021 GastroPan va deveni, punctul de întâlnire a furnizorilor naționali și internaționali cu specialiștii și antreprenorii din panificație, cofetărie, alimentație publică și HoReCa. După 12 ani în care și-a construit reputația de eveniment B2B de referință în sectorul de profil, expoziția internațională GastroPan se adaptează schimbărilor momentului și propune pentru anul 2021 un cadru prielnic dezvoltării sau reinventării firmelor care activează pe piața de panificație, cofetărie și HoReCa. Expoziția GastroPan 2021 la Arad, va pune accentul pe soluții de afaceri inovatoare care pot contribui nu doar la scoaterea din criză a afacerilor, ci și la creșterea competitivității și a calității produselor și serviciilor din domeniu.

Obiectivul GastroPan 2021: relansarea afacerilor din panificație și HoReCa

Anul 2020 a adus schimbări majore în societate și în economie, provocând antreprenorii să se reinventeze și să își adapteze afacerile la noua normalitate. GastroPan 2021 își propune să ofere noi perspective și soluții pentru viitorul afacerilor din panificație, cofetărie și HoReCa. Arta și tehnologia, talentul și pasiunea, furnizorii și antreprenorii din sector se reîntâlnesc la Arad, în perioada 11-13 martie 2021.

Expozitia GastroPan se va desfășura între 11-13 MARTIE 2021

Datorită restricțiilor impuse de pandemia COVID-19 în România și alte țări din Europa, în urma consultărilor purtate de organizatori cu expozanții, vizitatorii și parteneri, s-a decis de comun acord amânarea Expoziției Internaționale GastroPan pentru perioada: 11-13 MARTIE 2021.

Aurel Popescu (ROMPAN): Cred că vom avea o scădere a vânzărilor de cozonaci cu circa 30 – 35 % în perioada Sărbătorilor Pascale

Analiza datelor referitoare la tendințele de consum și vânzări, arată că și aceste sectoare ale industriei alimentare autohtone au fost afectate serios de criza mondială, dar se numără printre acelea care se află într-o situație relativ favorabilă: industria de morărit a experimentat o creștere substanțială, făina fiind foarte căutată și necesară pe piață.

Schimbările aduse de COVID-19 în sectorul de panificație-cofetărie

Pandemia de Coronavirus a generat un șoc nemaiîntâlnit în economia mondială, afectând milioane de afaceri și miliarde de consumatori din întreaga lume. În doar câteva săptămâni, obiceiurile de consum s-au modificat consistent, iar afacerile au trebuit să se reorganizeze rapid. Industria alimentară și implicit sectorul de panificație trebuie să se adapteze rapid la noile realități. Acțiunile preventive privind dezinfectarea sau distanțarea socială, comerțul online dar și siguranța alimentelor capătă o importanță deosebită în contextul actual.

Expoziția GastroPan, unde tehnologia întâlnește arta

Te pasionează cofetăria, panificația, gastronomia sau domeniul HoReCa? Transformă-ți pasiunea într-o afacere de succes vizitând expoziția GastroPan, cel mai important eveniment dedicat antreprenorilor și profesioniștilor din domeniu. Peste 130 de furnizori de renume mondial vor prezenta, pe o suprafață de 7.200 mp, ultimele noutăți tehnologice, utilaje performante, ingrediente inovatoare și idei de afaceri profitabile.

Minunile Lumii din pastă de zahăr și ciocolată la GastroPan 2020

Cea mai mare competiție dedicată promovării inovațiilor, dar și a talentelor din industria de panificație, cofetărie și HoReCa se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 la Arad, la centrul expozițional Expo Arad, în cadrul expoziției GastroPan. Expoziția GastroPan este cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est.